Stefan Karić
Printscreen
Stefan Karić

Printscreen

Foto: Printscreen

Stefan Karić je trenutni učesnik rijalitija "Zadruga 3", a samo nekoliko nedelja pre njegovog ulaska preminula mu je bivša devojka, misica Dijana Milojković. On i dalje ne može da se pomiri sa sudbinom, a pred kamerama rijalitija otvorio je dušu.

PROČITAJTE JOŠ:

Drvo mudrosti upitalo je Stefana da li je suzdržan prema ženama u rijalitiju zbog pokojne misice. Kraić je otvorio dušu i otkrio kako su se upoznali i kakav je bila njegova i Dijania ljubav.

"Ima istine, ali život ide dalje, pa me ne sprečava to toliko. Ja sa njom nisam bio dugo, tako da to nije razlog zašto sam suzdržan. Bila je najlepša koju sam poznavao do sada i mnogo sam je voleo", počeo je priču Karić.

Stefan Karić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Bio je rođendan mom drugu, posle smo otišli do Ćuprije, da nađem gde živi, da joj odnesem cveće. Vozili smo se gradom, direktno sam naleteo na njenu kuću, preskočio sam ogradu i ostavio sam joj cveće na kolima i ujutru sam joj poslao samo poruku. Sledeći put je došla 22. oktobra u Beograd i tad smo se zvanično upoznali i otišli na koncert Dina Merlina, pa smo se na koncertu i smuvali", rekao je Karić.

"Bila je uvek nasmejana, doterana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osećao! Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki deo naše te cele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, verovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspela", pričao je Stefan kroz suze.

 

Dijana Milojković, Stefan Karić

Printscreen

Foto: Printscreen

Pogledajte ovaj razgovor:

BONUS VIDEO: 

Zavirite u luksuznu vilu Dijane Janković ovo do sada kamere nikada nisu zabeležile