UMALO ZAKASNILA! Stanija stigla u POSLEDNJEM TRENUTKU na let! Marko nije hteo da je pusti, evo šta joj je POKLONIO!

Sve vreme radili samo jedno!

Stanija Dobrojević, Marko Marković
Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Rijaliti par Stanija Dobrojević i Marko Marković moraće na određeni period da se rastanu zbog njenih obaveza koje ima u Americi. Kako je zgodna zadrugarka najavila po izlasku sa velelepnog imanja, ona će morati mesec dana da provede preko okeana kako bi završila sve obaveze koje tamo ima. 

Stanija Dobrojević, Marko Marković
Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Screenshot Instagram

NIJE LUNA BILA LJUBOMORNA BEZ RAZLOGA! Stanija priznala da je htela SVADBU sa Markom Miljkovićem! Lepi MIća je znao SVE!

Marković je svojoj lepšoj polovini kupio plišanog medu i došao da je isprati na let. Susret ljubavnih golupčića bio je toliko emotivan da Stanija nije mogla da se odvoji od svog dečka, te su se sve vreme grlili i ljubili na aerodromu. Koliko joj je bilo teško da krene put Amerike govori činjenica da je Stanija zamalo zakasnila na let, budući da se od Marka nije odvajala sve do trenutka kada su je prozvali na razglasu.

 

"Oboje su bili veoma tužni kada su se rastajali. Grlili su se sve vreme dok su bili na gejtu, svi su ih gledali. Stanija nije ušla u avion dok joj ime nije bilo prozvano na razglasu i zamalo je zakasnila na let", kaže za Pink portal dobro obavešten izvor. 

Stanija Dobrojević, Marko Marković
Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Screenshot Instagram


PREKRŠILA GLAVNO PRAVILO RIJALITIJA! Stanija Dobrojević OSTAJE BEZ DINARA?! Oduzeće joj ceo HONORAR!

Emotivni rastanak Stanija i Marko su zabeležili fotografijom, na kojoj se može videti koliko su tužni jer su svesni da će biti razdvojeni jedan vremenski period.

Pogledajte BONUS video: 

Marko zaprosio Staniju na finalu Zadruge, a onda otkrili da li prave dete!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi