Sloba grmi od besa: "Žena vozača laže!" Najviše je povređena Radanovićeva verenica Jelena!

Želeo je da sve prepusti nadležnim organima, ali se predomislio!

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin
 Foto: Ataimages

Folk pevač Slobodan Radanović sinoć je u Zemunu doživeo saobraćajnu nezgodu kada se automobil kojim je upravljao sudario sa drugim vozilom. Tom prilikom on i njegova izabranica Jelena Đuričanin, koja se nalazila sa njim u automobilu, zadobili su lakše povrede.

Supruga vozača automobila koji se sudario sa vozilom pevača tvrdi da je njen suprug zadobio teže povrede, kao i da je krivac za nezgodu Radanović.

Sloba Radanović
Foto: E-stock

Pevač se oglasio nakon izjava pomenute žene i otkrio svoju stranu priče.

- Nisam hteo da dajem izjave za medije jer sam smatrao da je ovo stvar nadležnih organa, ali pošto supruga vozača, koja uopšte i nije bila prisutna na licu mesta daje neistinitu izjavu, zato se oglašavam. Na mestu udesa bilo je više od 20 svedoka i svi su videli šta se dogodilo i spremni su da svedoče. Takođe, svi smo zadobili lake telesne povrede, a od nas četvoro, Jelena je najviše ugruvana. Na mestu odakle je vozač izleteo, jasno stoji znak “Stop”, na koji se nije zaustavio, nego je proleteo. Uostalom, policija će tačno utvrditi šta se dogodilo i kojom sam se ja brzinom kretao, tako da me ne zanimaju izmišljene izjave ljudi koji tu nisu bili. Hvala Bogu da smo svi dobro i niko nema teže povrede, pa ni dotični gospodin - izjavio je Sloba.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Brana
  25/06/2020 - 16:47
  Nemooooj Slobo da GRMIŠ jedva smo dočekali sunce!
 • Korisnik: SL09
  24/06/2020 - 10:49
  povredjena a setka se po tc usce
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi