Zadruga, Mina Vrbaški
Foto: Youtube/printscreen
Zadruga, Mina Vrbaški

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Sinoć je u Beloj kući organizovana igrica za nominovane rijaliti učesnike, a drastično manje glasova imala je Jovana Tomić Matora, te je ona napustila "Zadrugu", dok je Nikola Orozović ostao u takmičenju.

Bora Santana i Milica Kemez, kao i Luna Đogani i Marko Miljković slavili su mesečnice svojih ljubavi, a bivši ljubavni par Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić nisu prestajali sa raspravama.

Mensur je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem pričao o svojoj pobedi na "Zadrugoviziji", ali nije mogao da ne spomene i odnos sa bivšom devojkom Minom.

- Sa Minom sam definitivno, posle sinoćne situacije, završio svu priču. Ja sam sa njom završio još kad nam je bila pretposlednja svađa. Ono što smo napravili, to ni na šta nije ličilo... Ja sam na vreme hteo da sprečim neke stvari, da se ne dešavaju neke stvari. Posle smo ostali u okej odnosima, bio sam uz nju. Ona kao da hoće da bude u depresiji. Vodio sam računa kao da smo bili u vezi. Rekao sam joj i napolju neću da bežim nigde od nje. Da popričamo šta je uzrok, posledica, pa ako se opet nešto desi, da ćemo videti, probati, ako ni to ne uspe... Baš sam je utešio i dao do znanja da zna na čemu je. Ja sam izgubio i ljubav ogromnu koju sam imao prema njoj. Bilo mi je previše svega, i svađa i ostalog. Ja sam trpeo, nisam mogao više. Ja nikad nisam devojke varao, uvek sam bio veran, ne gledam druge kada sam sa nekim. Niti bih bio sa bilo kojom devojkom ovde. Ona je naglo krenula u tu ljubomoru, krenula je da me guši nekim stvarima, ja sam promenio neke stvari, ona je zagrizla, sve je krenulo u nedogled nekako. Ona sinoć nije htela da se pomiri sa tim da je opet pogrešila, da je kiksala na nastupu, sve nezadovoljstvo se izrazilo na mene - govorio je Mensur, pa nastavio:

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Mogla je da ispoštuje moje dve pobede. Ona sada previše razmišlja o nama. Prvo treba da priča sa porodicom. Rekao sam joj da ne računa da ćemo biti zajedno, ali da može da mi se javi. Iskreno, s obzirom na to da ja neke pritiske neću moći da trpim, bojim se toga, ne verujem, ali šta Bog da. Nijedna devojka me ne interesuje ovde. Ispoštovaću Minu do kraja - istakao je Ajdarpašić.

Mensur je više puta pokušavao da ubedi Minu da se oraspoloži i uzme nešto da jede, ali je ona to uporno odbijala.

- Ti si danas rekla da nećeš da pričaš sa mnom. Sada ja neću da pričam sa tobom jer nećeš da jedeš - pričao joj je Mensur.

Mina je zatim izašla u dvorište kako bi popričala sa Mensurom.

- Želim da budemo zajedno - rekla je Mina.

- Opet radiš to. Ti želiš jedno, ja drugo. Ne želim da otvorim glavu sebi. Da li me razumeš šta ti pričam? - uzvratio je Mensur.

- Što ne možeš da budeš sa mnom do kraja? Posveti se - nastavila je Vrbaški.

Mina i dalje ne može da shvati da je njenoj i Mensurovoj vezi došao kraj, pa ga je molila da bude sa njom, dok je on tvrdio da je za nju uvek tu i da se brine za njego zdravlje. Iako je prvo rekla da će spavati u dvorištu, u ranim jutarnjim časovima nije htela da ode u krevet dok pored nje ne legne Ajdarpašić.

- Koliko ti đavola u sebi imaš? Šta ti rade to? Naslonićeš se kad dođem, ali me pusti! Vratiću se u krevet. Mrš u p*čku materinu, neka ide sve. Ti se brukaš -rekao je Mensur.

- Zbog tebe se brukam, da - rekla je Mina.