Savo Perović
Screenshoot Youtube
Savo Perović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Blondi je otkrila šta se zapravo krije iza takvog njegovog ponašanja:

"Savo poštuje svoga oca toliko koliko je on i zaslužio. Sigurno ste primetili da ga uopšte nije pominjao. On u sebi krije veliku tugu i bol, ali ne priča o tome. Ja sam se udala sa samo 17 godina. Njegov otac me je maltretirao i zlostavljao. Svašta sam pretrpela dok sam bila u braku. Ove devojke u "Zadruzi" što pričaju o fizičkom zlostavljanju nisu ni upola prošle ono to sam ja. Jednom prilikom sam bila toliko loše da nisam znala gde se nalazim, nisam mogla da hodam sama. Savo je bio tu pored mene, pomagao mi je sve vreme", započela je svoju ispovest za naš portal Blondi, koju smo pitali "da li su njeni roditelji znali kroz šta ona prolazi":

"Moji roditelji su u tom trenutku bili u Nemačkoj. Ja sam bila sama u Crnoj Gori i borila se sa svim tim. Moja otac je bokser i sigurno bi reagovao da je znao šta se meni dešava. Na kraju sam skupila snage i napustila bivšeg muža. Danas sam uspešna žena koja je sama odgajila 2 sina na koje sam jako ponosna."

Savo Perović

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Blondi trenutno uživa u ljubavi sa jednim, mlađim učesnikom rijaliti programa "Zadruga" Deanom Stejinom, a evo šta kaže o romansi koju su započeli pre mesec dana:

"Ja sam prvo počela neku priču sa bivšim zadrugarom Petrom Tojagićem, Dean mi je tada delovao neozbiljno. Međutim, kada smo se bolje upoznali, shvatili sam da samo nas dvoje ustvari jedno za druge. Za mene su godine samo broj. Lepo se slažemo, čak smo razgovarali o tome da počnemo zajedno da živimo. Savo još uvek ne zna za našu vezu, mada mislim da neće imati ništa protiv. Do sada nisam nijednog svog partnera predstavila sinovima", priča rijaliti zvezda koja tvrdi da je ona sasvim drugačija u privatnom životu nego u rijalitiju:

Suzana Perović Blondi

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

"U privatnom životu sam dobra žena, dobra majka, domaćica, a kada uđem u rijaliti nešto se desi sa mnom. Svi muškarci su mi u životu bili ljubomorni. Mnogi su me povredili, nadam se da Dean to neće učiniti."

Blondi nam je takođe otkrila da li će možda biti učesnik "Zadruge 3":

"To zavisi od Save. Ako se on bude složio da uđem, ja ću ući. Koliko on mene poštuje, toliko i ja njega. Ne bih želela da radim nešto što bi njemu ili mom drugom sinu bilo strašno."

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!