Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Iako je "Zadruga 3" počela pre samo dva dana, već je došlo do sukoba.

Naime, danas su svi zadrugari sedeli za velikom stolom kada je izbila žestoka svađa između Saške Karan i Gagija Đoganija.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Saška je oplela po Gagiju zbog napada koji se dogodio u rijalitiju "Farma". Podsetimo, Đogani je 2016. učestvovao u rijalitiju "Farma" zajedno sa Saškom Karan na koju je krenuo sekirom. Zahvaljujći brzoj reakciji produkcije izbegnut je obračun, a Gagi je momentalno diskvalifikovan.

Pevačica tvrdi da ima neraščišćene račune sa Gagijem, te ga je danas ponovo napala. Ona je krenula prema denseru i počela da ga "čupa" za uši, nakon čega je uletelo obezbeđenje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @lunnadjo on Sep 8, 2019 at 6:07am PDT

Zadrugari su skočili da ga brane, a među njima je bio i Sani sa kim je kasnije besna Saška nastavila svađu.

Podsetimo, fizički kontakt je nedozvoljen u Zadruzi, a da li će Saška biti sankcionisana zbog ovoga ostaje nam da sačekamo odluku Velikog šefa.

 BONUS VIDEO:

Filip Mijatov pred ulazak u Zadrugu otkrio nepoznate detalje iz života Ane Korać!

 

Komentari (3)

??????

08.09.2019 17:13

Cucuk Saska je nasilna. Posto je nacinila fizicki kontakt , zasto ODMAH nije izbacena ? Zna ona da ne sme da cini fizicko nasilje. Sta ceka Veliki sef ? Neka je izbaci. U protivnom , tolerise fizicko nasilje pojedincima

LA

08.09.2019 18:26

Fizicki kontakt nije dozvoljen? Koga oni zezaju? Ajd' da se kladimo da ce bakica ostati!

JA*

09.09.2019 08:39

@LA - Ova zena je toliko iritantna,agresivna,neobrazovana, vredja bez potrbe, primitivna i zaista mi nije jasno sta tu radi OPET? Silom pravi frku od necega sto je bilo davno i zbog cega je covek bio diskvalifikovan. Izbacite je jer ne vidim svrhu njenog bitisanja tamo ,sem sto nervira sve ukucane a narocito gledaoce !!!! NISTA PAMETNO OD NJE NE MOZE DA SE VIDI I CUJE !!!