"OSEĆAM SE KAO DA SAM UMRLA!" Sanja Stanković se videla sa oženjenim bivšim, a za vezu sa Matorom tvrdi: "Neću joj oprostiti Lunu!"

Ispričala sve što joj je na duši!

Sanja i Matora
Foto: Alo!/YouTube/printscreen

Jovana Tomić Matora ne prestaje da plače za devojkom, Sanjom Stanković. Naime, od proslave Nove godine njihov odnos na ozbiljnom je testu, zbog poklona koji je Matora uručila Luni Đogani, s kojom kao par nisu u dobrim odnosima.

Svesna toga kakvu je grešku napravila, Jovana ne propušta priliku da pokaže koliko se kaje i koliko joj je žao, međutim, Sanja joj "Lunu neće oprostiti", iako ističe da je zapravo nije ostavila. Ona je objasnila i kako joj je poklon za Dan zaljubljenih ipak poslala, te da se zbog Jovaninog tugovanja oseća kao da je umrla.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora
Foto: Dejan Briza/Alo!

"E, osećam se kao da sam umrla! Ona tamo tuguje kao da mene nema! Svašta nešto se piše, a generalno ja se do sada nisam ni oglašavala. Smatram da je živa reč mnogo bolja od pisane. Poklon za Dan zaljubljenih sam ja lično odnela u Šimanovce, međutim, produkcija nije nikome unela poklone, znači ne samo moje! Bilo je baš dosta poklona u produkciji. Mnogo mi je žao zbog toga, jer znam koliko to njoj znači i baš sam videla koliko se rastužila i počela da plače i baš mi je bilo krivo, jer mislim da je zaslužila bar da dobije taj poklon, jer je ona jedina unutra koja ima toliko dugu vezu,reko dve godine", počela je Sanja.

Bivša zadrugarka je i otkrila kako bi darivala Jovanu za Dan zaljubljenih.

"Donela sam torticu u obliku srca sa puno jagodica, čokoladica i tako nešto i odnela sam joj parfem koji je tražila dugo i koji voli, ali, eto, ništa nisu uneli."

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora
Foto: Dejan Briza/Alo!

Sanja je progovorila o izlasku iz stana, ali i o tvrdnjama da ima dečka.

"Mediji nisu lepo preneli što se tiče stana! Ja sam rekla da neću ići u njen stan koji je ona kupila, jer je gotova izgradnja pre mesec dana, nego ću ostati u ovom stanu gde sam bila i do sada, to su mediji loše preneli. Taj stan treba da se i opremi i svašta nešto, to je njen stan, pa neka ga ona opremi kako ona želi. A što se tiče dečka, nemam ga stvarno! Mislim da Jovana ne zaslužuje to da joj uradim, bez obzira šta se desilo između nas dve. Ona stvarno ne zaslužuje da joj ja bilo šta ružno napravim! Taj dečko sa kojim sam uslikana jeste moj bivši, ali nismo se mi pomirili, taj momak ima devojku, mislim da će se uskoro i oženiti i stvarno je ružno, mogli su bar facu da mu sakriju, jer dečko ne želi da bude deo javnog sveta i mislim da to nije fer prema njemu. Znam da će Jovani smetati što sam se videla sa njim, ali mi je bila potrebna neka pomoć i njemu sam se obratila, jer sam znala da može da mi pomogne", ispričala je Sanja.

Luna Đogani i Jovana Tomić Matora
Foto: Screenshot Youtube

Stankovićeva je dala i svoj sud o Matorinom poklonu za Lunu Đogani.

"Nisam ljuta, razočarana sam! Nisam joj to oprostila i neću joj to oprostiti! Razlog je taj što, prošle godine kada smo bile u 'Zadruzi', napravila je glupost sa Lunom, tada sam joj oprostila i tada je ona meni rekla: 'Ako budem napravila slično nešto, ti mene ostavi!' Nisam je ostavila, ali nisam joj oprostila to sa narukvicom i opet napominjem... Luna tu ništa nije kriva devojka! Ona može da radi šta god hoće, ali sam Jovanin postupak je mene povredio i razočarao."

Matorina devojka ističe da Đoganijevu ne može da oprosti svojoj partnerki i da je za sada neće ostaviti.

"Pa Lunu ne opraštam! (smeh)" Pa da li sam je ostavila?" 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi