Andrija Aki Marković
printscreen
Andrija Marković Aki

Printscreen

Andrija Marković Aki, Foto: Printscreen

Andrija Aki Marković pojavio se 2011. u "Zvezdama Granda" i brzo postao jedan od onih za koje se sumnjalo da će ostvariti ogroman uspeh. Međutim, on se ubrzo povukao sa scene.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sa druge strane, na javnost je ostavio jak utisak pojavljivanjem u rijaliti programima. Naime, on je široj javnosti poznat i po vezi sa Ružicom Veljković koja je svojevremeno zbog njega u "Parovima" svakodnevno lila suze. Takođe, Aki je bio i u vezi sa bivšom učesnicom "Farme" Sarom Trajanović.

Andrija Aki Marković

printscreen

Andrija Aki Marković, Foto: printscreen

Kada se pročulo da je u pregovorima za "Zadrugu 3", Marković nije želeo mnogo da detaljiše.

Ružica Veljković se tajno PORODILA, a njena poslednja slika će vas OSTAVITI BEZ REČI! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. P. M. DATUM I VREME: 10.03.2019. 22:20 Svaka joj čast! Ružica Veljković, Foto: Screenshoot Danas je mnoge iznenadila vest da se Ružica Veljković porodila i na svet donela devojčicu. Detaljnije o tome čitajte Naime, tata male devojčice je fudbaler Nikola Cvijetanović, a sve je bilo čuvano u strogoj tajnosti.

"Ima nekih ponuda, ali još uvek ne bih da detaljišem, jer ne znam šta će na kraju biti", rekao on.

Podsetimo, učesnica rijalitija Ružica Veljković je priznala 2015. godine tokom emitovanja treće sezone rijalitija Parovi da je bila u ljubavnoj vezi sa Markovićem, a onda iznela šokantne detalje iz njihove veze. Ona je, između ostalog, rekla da je ostala trudna sa njim, te da ju je, navodno, tukao trudnu, a da je potom abortirala.

Pogledajte BONUS video:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)