DOKAZ KOJIM SU OBMANULI JAVNOST? Reči Lune Đogani dva dana pred raskid otkrivaju veliku laž

Ko bi rekao?

Luna Đogani, Marko Miljković
Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: e-stock agency

Luna Đogani i Marko Miljković su okončali svoju vezu, što je on potvrdio na društvenim mrežama, a zbog izjave pevačice od pre dva dana svi se pitaju šta je prava istina.

Đoganijeva je pričala kako su spekulacije o raskidu sa Markom lažne.

"Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je hteo da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment - ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspela da skontam, to je neki njegov fazon. Nisam ni uspela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pesmu, tako da se nisam baš time bavila", poručila je Luna nakon dolaska iz Beča pre dva dana, i tom prilikom dodala:

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: E Stock Caslav Vukojicic

"Sigurna da će on mene ponovo da zaprati."

"Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu", kroz osmeh je rekla, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: printscreen

"Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavestiti i neću kriti."

Povezane vesti

 • Korisnik: mika
  14/12/2019 - 23:50
  Luna stalno laze. Sve laze.
 • Korisnik: Ozren
  14/12/2019 - 19:04
  Lunu je teško trpeti i sa njom ostati u vezi. Ona uvek glavna a partner da bude potrcko ili kuća koja maše repom.
  • Ivana @Ozren
   14/12/2019 - 20:02
   Puno pije i bolesno je ljubomorna a jos je i mlada i razmazena a takve Marko teško da moze da trpi!!!!I ovo je bilo dugo!!!uygiq
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi