Reči Lune Đogani dva dana pred raskid otkrivaju veliku laž

Blic/J.I. | vip 2019-12-14 16:43:51 2019-12-14 16:43:51

Ko bi rekao?

E-stock agency

Luna Đogani i Marko Miljković su okončali svoju vezu, što je on potvrdio na društvenim mrežama, a zbog izjave pevačice od pre dva dana svi se pitaju šta je prava istina.

Đoganijeva je pričala kako su spekulacije o raskidu sa Markom lažne.

"Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je hteo da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment - ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspela da skontam, to je neki njegov fazon. Nisam ni uspela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pesmu, tako da se nisam baš time bavila", poručila je Luna nakon dolaska iz Beča pre dva dana, i tom prilikom dodala:

"Sigurna da će on mene ponovo da zaprati."

"Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu", kroz osmeh je rekla, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

"Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavestiti i neću kriti."

Expand player
Pogledajte više