Anabela Atijas
Foto: Youtube/printscreen
Anabela Atijas

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Sinoć je u "Zadruzi" veče proteklo veoma dramatično. Naime, u toku "Pregleda klipova" koji su obeležili  nedelju za nama, pušten je i snimak na kojem se Luna i Marko svađaju, nakon  žurke, a kako bi smirio Đoganijevu, Marko ju je nekoliko puta hvatao čak i šakama za vrat. 

Anabela je vrištala na Miljkovića, bila je tako reći na ivici nervnog sloma. 

- Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Užasno je i mučno gledati. Ja sam ih pustio da se svađaju. Ovo što pričaju, ne zanima me - rekao je Gagi.

- Ne mogu da shvatim da ti govoriš njoj: "Udari ga, udari ga", kao da želiš da se još više svađaju. Otac! Meni se roditelji ne ponašaju ovako! Gagi, pogrešio si i večeras što na sve ovo se ti svađaš sa Anabelom. Da Anabela nije ušla nikada ne bih rekla da je nasilnik. Ja vidim njegove komentare - rekla je Matora.

Neću da ćutim! Ti si se svađala sa Anabelom, a sada je braniš! Ja sam prošao tu golgotu s njom. Nije mi bilo dobro. Iz ludila više nisam znao šta da kažem. To što sam rekao Luni je bila moja ironija. Svaki put ću da je napadam. Neću da ćutim! - rekao je Gagi.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Ipak, ono što je iznenadilo mnoge je reakcija Luninog oca koji je odmah napustio kuću. 

 

 

 

Komentari (2)

??????

22.05.2020 17:05

Anabela je zaljubljena u Marka i zato ne dozvoljava kcerci da bude sa njim.

Aleksandar

22.05.2020 21:09

Ovo stosmo videli je za svaku osudu Neznam sta majka i cerka pokusavaju ako momci nevaljaju ostavite ih .Gagi nije vec godinama sa njom a deca su pripala njoj , zasto se nije posvetila cerkama a ne jurcala je za muzevima i sad su joj krivi svi. Zamislite samo kako je Markovoj mami on treba da bezi sto dalje od te porodice strasno.