"UŽAS!" Reakcija Anabele Atijas, na Markovo nasilje nad Lunom, srušilo je internet, a nećete verovati šta je Gagi uradio! Ukućani su osudili ovo!

Neviđena drama u "Zadruzi"!

Anabela Atijas
Foto: Youtube/printscreen

Sinoć je u "Zadruzi" veče proteklo veoma dramatično. Naime, u toku "Pregleda klipova" koji su obeležili  nedelju za nama, pušten je i snimak na kojem se Luna i Marko svađaju, nakon  žurke, a kako bi smirio Đoganijevu, Marko ju je nekoliko puta hvatao čak i šakama za vrat. 

Čitava situacija izgledala je jezivo, a dodatnu tenziju su unosili njeni krici. Sve ovo gledali su i Lunini roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su bili veoma uznemireni zbog čitave situacije. 

Anabela je vrištala na Miljkovića, bila je tako reći na ivici nervnog sloma. 

- Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela.

Zadruga
Foto: Youtube/printscreen

Užasno je i mučno gledati. Ja sam ih pustio da se svađaju. Ovo što pričaju, ne zanima me - rekao je Gagi.

- Ne mogu da shvatim da ti govoriš njoj: "Udari ga, udari ga", kao da želiš da se još više svađaju. Otac! Meni se roditelji ne ponašaju ovako! Gagi, pogrešio si i večeras što na sve ovo se ti svađaš sa Anabelom. Da Anabela nije ušla nikada ne bih rekla da je nasilnik. Ja vidim njegove komentare - rekla je Matora.

Neću da ćutim! Ti si se svađala sa Anabelom, a sada je braniš! Ja sam prošao tu golgotu s njom. Nije mi bilo dobro. Iz ludila više nisam znao šta da kažem. To što sam rekao Luni je bila moja ironija. Svaki put ću da je napadam. Neću da ćutim! - rekao je Gagi.

Zadruga
Foto: Youtube/printscreen

Ipak, ono što je iznenadilo mnoge je reakcija Luninog oca koji je odmah napustio kuću. 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Aleksandar
  22/05/2020 - 21:09
  Ovo stosmo videli je za svaku osudu Neznam sta majka i cerka pokusavaju ako momci nevaljaju ostavite ih .Gagi nije vec godinama sa njom a deca su pripala njoj , zasto se nije posvetila cerkama a ne jurcala je za muzevima i sad su joj krivi svi. Zamislite samo kako je Markovoj mami on treba da bezi sto dalje od te porodice strasno.
 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  22/05/2020 - 17:05
  Anabela je zaljubljena u Marka i zato ne dozvoljava kcerci da bude sa njim.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi