Stanija Dobrojević Kristijan Golubović
YouTube/printscreen
Stanija Dobrojević Kristijan Golubović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP ZA 14. AVGUST Ribe pod pritiskom, Škorpije očekuje nova poslovna prilika!

- Ovaj klovn Kristina Golubović i dalje nastavlja sa lovačkim pričama. Pre neki dan sam bila trudna sa njim i abortirala, sad ipak nisam bila trudna, nego sam pila pilule za dan posle. Je l’ te to mučenica od žene napala kod kuće misleći da si stvarno bio sa mnom, pa si brže-bolje promenio ploču. Nego, pi*ko, daj mi ime, prezime i sliku tog što me puni ili dede kojeg pominješ. Koliko laješ, da si nešto vredan, već bi dobio metak, nego ovi te mangupi ne uzimaju za ozbiljno - poručila je Stanija, a potom ga optužila da joj je oteo novac koji je pre pet godina zaradila u "Farmi 6".

Stanija Dobrojević Kristijan Golubović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Krile, jesi li priznao ženi kako si mi cvilio da bi me ženio? Da si zvao, pisao na Vajber, molio da se vidimo? Meni, devojci, izmafijao si da mi uzmeš 12.000 evra! Klošaru jedan, cela Srbija ti se zbog toga smeje. Bolje da si mozak operisao nego te klempave uši! Mentalno retardirani debilu zaostao u vremenu i prostoru! Imam još svašta da kažem, al’ teraćemo se u rijalitiju. Istom tom gde ćeš opet da se pereš da nisi dilovao drogu u crkvi, krao, lagao, ženu varao - završila je Stanija svoje obraćanje. 

Stanija i Kristijan

Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

Sa druge strane, Kristijan Golubović nije uspeo da sakrije ljutnju što Stanija pominje njegovu suprugu, zbog čega je ni ovog puta nije štedeo.

- Kada neko pominje Ivanu, to je ozbiljno prelaženje granice, a kada neko pređe granicu, udari ga struja. Nikada nisam molio i zvao Staniju, nikada nisam imao nijednu emociju i spreman sam da idem na poligraf da se ustanovi da prostitutka laže. U društvu smo je zvali „rupa bez dna“ jer sve guta. Za skupe krpice mora da deli žetone dekama sa kojima spava, a ja sam firmirano nosio još dok sam obijao firmirane butike po Evropi, za šta sam i zakonski odgovarao. Da je bar neka elitna prostitutka, nego slepica koja naplaćuje 200-300 evra da je razvlače matorci - rekao je Golubović za "Alo!"

Anketa: Na čijoj ste strani, Stanijinoj ili Kristijanovoj?

 

Komentari (2)

veka

14.08.2020 12:25

kristijane ostavi staniju na miru molim te ona je odmor za oci

pedja

15.08.2020 15:42

Da oteo je,ali ona ne bi u zivotu pobedila bez njega i mislila je kako ce ona uzeti pare dati mu malo one plasticne guzice i on ce da bude srecan. Medjutim ovaj je istog dno dna kalibra ko sto je i ona i pre bi dao svoje dupe nego da joj oprosti lovu.