EKSKLUZIVNO ZA "ALO" Pukla veza Dragane i Eda: Mitrova otkrila detalje emotivnog kraha! (FOTO)

Mnoge su iznenadili odlukom!

Edo i Dragana
 Foto: E-stock

Dragana Mitar obavestila je putem društvene mreže Instagram da su Edis Edo Fetić i ona definitivno stavili tačku na svoj odnos! Nakon turbulentnog odnosa u "Zadruzi", rijaliti-par se dogovorio da svako nastavi svojim putem.

Ovim povodom kontaktirali smo bivšu zadrugarku, a ona je za naš portal otkrila zbog čega je njena emotivna priča sa Novopazarcem doživela krah.

Dragana Mitar
Foto: Ataimages

- Nemamo iste ciljeve, ni poglede na svet, a ovu odluku sam donela ja. Edis je podržao, jer je i on sam svestan cele situacije. Kada se sve sabere i oduzme mi smo još i u "Zadruzi" smo znali da nismo jedno za drugo, ali nismo hteli javno da okončamo vezu. Mi smo iz različitih gradova, on živi u Pazaru, a ja u Beogradu i smatram da je u ovom trenutku za mene i moje dete najbolje da ostanem tu gde jesam - rekla je Dragana i dodaje:

- Što se tiče nove ljubavi, pa šta da vam kažem to se kod mene ne planira, to se jednostavno desi. Malo sam živnula i posvetila se sebi, tako da mi za sada ništa ne fali, ali ako se pojavi neko vredan moje pažnje, ne bih ga odbila (smeh) - zaključila je Dragana Mitar za naš portal.

Edis Fetić
Foto: E-stock

Dragana je na svom Instagram profilu javno otkrila da je okončala vezu sa Edisom. 

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo:

Dragana Mitar
Foto: Printscreen/Instagram

- Samo da obavestim da Edis Fetić i ja nismo zajedno niti ćemo biti. Odluku smo doneli zajedno. Svako je krenuo svojim putem. Jednostavno, prioriteti su neke druge stvari, a u mom slučaju je to moj sin Jovan - napisala je Dragana na Instagramu.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi