Zadruga 3
Alo.rs
 Foto: Alo.rs

Sinoć je na imanju u Šimanovcima održana poslednja emisija "Pitanja novinara". U emisiji je došlo do neočekivanog incidenta, dok su novinari postavljali pitanja zadrugarima i sada već bivšem ljubavnom paru Mini Vrbaški i Mensuru Ajdarpašiću.

 Foto: Youtube/Printscreen

Pred sam početak sinoćne emisije "Pitanja novinara" Mina i Mensur su imali težak okršaj u izolaciji kada je Ajdarpašić fizički nasrnuo na Minu, udario ju je u zid kada su se jasno čuli Minini jauci a ubrzo se primetila i krv na njenim rukama. Zatim je usledio šamar upućen ovoj zadrugarki.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu, a da li će produkcija i gledaoci reagovati i surovo kazniti Ajdarpašića za nasilje ostaje nam da saznamo.

 Foto: Instagram/Printscreen

 

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

majka

29.06.2020 09:04

Ovo je strasno...na stranu ko je i kakva je ova devojka, ali ja sam majka dvoje dece različitog pola i verujte ne bih volela da moj sin bude kao ovaj momak sa snimka niti bih dozvolila da se prema mojoj cerki neko ponaša ovako. Ovo ponašanje je za svaku osudu. Strašno je samo pogledati i slušati njih dvoje. Niko ne zaslužuje ovakvo ponašanje. Televizija Pink treba da se zamisli kakvu poruku šalje prikazivanjem ovakvih scena. Gde su nadležne institucije sada?