"IŠLA SAM U MANASTIRE, ČUVALA OVCE" Potresna ispovest Anabele Atijas: Za sve je kriva Luna! (VIDEO)

U pokušajima da pronađe mir...

Anabela Atijaš
Foto: Youtube/printscreen

Anabela Atijas je sinoć pričala Mirku Gaviću, Marku Đedoviću i Ivani Krunić kako je pokušavala da pronađe mir tokom "Zadruge 2", koji je izgubila zbog svoje ćerke Lune Đogani.

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

- Išla sam u manastire, mantrala, išla da čuvam ovce, u "Zadruzi 2". Čujemo mi da jedan čikica na vrhu planine čuva ovce, ti odeš tamo pomogneš mu, malo popričaš sa njim i on ti prenese neku energiju. Andrej jadan i ja čuvamo 400 ovaca, ide tamo vabi ih, on sa ove strane, ja sa one strane. Pobegla nam jedna, on vidi da je nema. Poenta je da pomogneš njemu da bi se ti bolje osećao. Ceo dan sam pretrčala, znate koliko je to stado. Nema šta nismo radili da nađemo mir u duši. Kaže čikica: "Eno je moja", ovaj moj mučenik (Andrej) nosi ovcu, pita me: "Šta mi ovde radimo", kažem: "Tražimo mir, ćuti". On je jedan miran čovek, vernik koji prebacuje tu lepu energiju na tebe. Poenta je da ti prođeš čitav dan sa njim. To je negde u Bosni na 3.000 metara nadmorske visine. Ti trčiš za ovcama i budeš ponosan što ti nijedna nije pobegla - pričala je Anabela dok su zadrugari oko nje vrištali od smeha.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  25/05/2020 - 11:11
  Budaletina. Agresivna. Sebicna. A ko joj je kriv za oba propala braka ? I jedan i drugi ex muz se lecili od bolesti zavisnosti. Koliki je njen udeo u tome sto su skrenuli sa pravoga puta ?
 • Korisnik: Maxs
  25/05/2020 - 11:02
  Ova zena je spremna na sve , unistila i devojku, porodicu i to sve zbog prokletih para.
 • Korisnik: Vecana
  25/05/2020 - 10:43
  Sve za pare je radila i ovo što priča je u svrhu toga! Igra na srceparajuću priču o svom žrtvovanju!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi