Miljana Kulić
Printscreen Instagram
Miljana Kulić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Miljana je juče popodne priznala da se pomirila sa svojim ocem i da joj je žao zbog novonastale situacije u njenoj porodici.

"Željko je dobro i ja sam dobro. Pomirila sam se sa tatom, sve je u redu. Mama je otišla sama na more, oko toga je ispao nesporazum. Nisu mogli zajedno da odu u Grčku, nisu mogli da se dogovore, ne znam ni ja oko čega. Mislim da je zbog auta, on joj nije lepo objasnio, onda je tata iskalio bes na mene, došla mu je žuta minuta. Međutim, sada je sve okej. Izdešavalo se svašta, bezveze", ispričala je Miljana i istakla da je otac vikao na nju, ali da joj je najbitnije da su ona i njen sin dobro, te da je ocu oprostila sve zarad mira u porodičnom domu.

Drama Miljane Kulić: Odjednom sam čula LOMLJAVU, izašla sam u dvorište i zatekla JEZIV PRIZOR!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 09.08.2019. 07:29 - 09.08.2019. 08:51 Haos u Nišu... Foto: Screenshot Youtube Miljana Kulić je sinoć preživela pravu dramu i to u porodičnoj kući, o čemu je obavestila i svoje pratioce. Naime, ona je na društvenim mrežama objavila šta se dogodilo i otkrila da je izuzetno potresena i da će mere obezbeđenja podići na visok nivo.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

Komentari (1)

Bakuta

10.08.2019 12:59

U kuci 4 zenske osobe a oni placaju dadilju. Koje lenstine su to da svoje dete nece da hrane, neguju i paze.