Sloba Radanović
E-stock
Sloba Radanović

E-stock

Foto: E-stock

Pevač Sloba Radanović je pre izvesnog vremena privukao pažnju javnosti izjavom da se ne stidi poslova koje je radio pre nego što je postao poznat. Ovo je kao i sve što on uradi ili kaže izazvalo buru komentara na društvenim mrežama.

Radanović je gostujući u jednoj emisiji progovorio o ovome.

Sloba Radanović

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

- Još kao klinac sam sa drugarima išao brao višnje. Sećam se prve pare koje sam zaradio bile su tako što sam brao višnje sa društvom u nekom rasadniku - otkrio je Radanović, a bilo je situacija i kada je radio bez novčane nadoknade.

- Dešavalo se na početku moje pevačke karijere, odem na slavlje, samo da me neko čuje, znači za džabe da pevam. Na kraju možda mi neko ostavi bakšiš, dešavalo se, ali bilo je i situacija kada sam bez dinara odlazio kući - rekao je Radanović.

Kada je reč o njegovoj trenutnoj finansijskoj situaciji Radanović kaže da je uštedeo dovoljno za život, tako da mu pandemija koronavirusa nije napravila veliki problem kada su finansije u pitanju.

Komentari (1)

LEA

19.07.2020 21:20

I onda dodje Kija i napravi od njega uspesnog pevaca.Kako joj je vratio?Sram ga bilo i njega i njegovu porodicu.Kako su je vredjali zajedno sa onom Anabelom.Mladicu kada pomenes Kiju ustani uz dubok naklon jer da nije bilo nje da te forsira jos bi ti brao visnje.