Suzana i Vlada
Screenshoot Youtube
Lepa Lukić

Alo! / Rajko Ristić

Lepa Lukić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić uhvatila je svojevremeno svog bivšeg muža Vladu Perovića u krevetu sa drugom ženom, pevačica ih je tada oboje izbacila iz svog stana, te se razvela od Vlade, piše "Svet".

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana Perović

printscreen

 

Tako da su mnogi protumačili kao neku vrstu karme, sve ono što je on doživeo u rijalitiju "Zadruga" od strane njegove zakonite supruge Suzane Perović i njenog partnera Mikija Đuričića. 

 

Suzana Perović

Screenshot Youtube

Suzana Perović , Foto: Screenshot Youtube

 

"Vlada je veoma dobar čovek, bar je takav uvek bio prema meni. Mi smo imali samo jednu situaciju kada je on pogrešio, a pošto ja to sečem u korenu, mi smo tako odmah i završili. Nije on mene varao stalno, bilo je to samo jednom, ja sam ga tada uhvatila i odmah sve završili. Ovo što Suzana radi u "Zadruzi" veoma je ružno. Neprijatno je i meni da gledam, a kamoli njemu. Vlada nije neko ko se svađa, za svađu je potrebno dvoje, sa njim je nemoguće svađati se, jer se on povlači iz svake svađe", kaže Lepa Lukić.

Vlada Perović

Screenshoot Youtube

Vlada Perović, Foto: Screenshoot Youtube

"Ne znam da li će joj oprstiti jer je to njihovo, to je njihova stvar, neću da se mešam. Znam da oni žive zajedno u jednoj kući , ali odvojenim životom. Jesu u braku formalno, na papiru, ali stvarno nisu već godinama", zaključila je Lepa.

PROČITAJTE JOŠ:

Jovana Tomić Matora

Screenshot Youtube