Nadežda Biljić
Vladimir Marković/Alo!
Nadežda Biljić

Vladimir Marković/Alo!

Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Nadeždu Biljić pretukao je partner Toma Panić, a kako kaže, do nasilja je došlo oko sedam sati. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njeno lice je potpuno unakaženo, krvi je bilo svuda po stanu, a kako je rekla pevačica, Toma je razbio sve po stanu. Nadeždi je u pomoć pritekla prijateljica koja je član humanitarne organizacije "Humanist", a pevačica je odlučila da odmah prijavi nasilnika. Pevačica je, zbog zadobijenih povreda, otišla u Urgentni centar kako bi je pregledali, a Panića je privela policija.

Tomi Paniću izrečena je hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa Nadeždom Biljić. Još uvek se ne zna da li će biti krivične prijave, jer nema nasilja u porodici, s obzirom da njih dvoje nisu bračni, a ni vanbračni partneri.

Isplivala PREPISKA između Lune i Nadežde, Đoganijeva KUMI I PREKLINJE! (FOTO)

AUTOR: G. Todorović / B. Zajić DATUM I VREME: 15.08.2019. 15:47 - 15.08.2019. 16:23 Bivši zadrugar Toma Panić je noćas krvnički pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić. Ovo brutalno nasilje je osudila čitava Srbija, ali i region, a poslebno bivši zadrugari koji su sa njima delili tokom 8 meseci.

Čeka se da policija prikupi još dokaza da se vidi da li će biti podneta krivična prijava ili ne.

Pogledajte BONUS video: 

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

 

Komentari (1)

Aleksandar

15.08.2019 19:04

Nije Toma Vlada Stanojevic pa da pobegne istraznim organima...Toma je primitivac iz aviona se vidi, i sramota treba da ga bude a jos mi je vise zao devojaka i zena koje govore da je on frajer. Pljunio je decka i u onom realitiju. Ovo nisu gradske fore, vec sa sela odakle i potice. Neke se loze i na to, pa onda sto se zaliti posle ?! Svako dobije ono sto je hteo na kraju...