Zadruga
Screenshot Youtube
Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Večeras je održano prvo muzičko takmičenje "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" a zadrugari su se potrudili da se predstave u što boljem svetlu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon uspešno završenih nastupa, došlo je vreme da stručni žiri oceni trud zadrugara.

Nakon prebrojanih glasova, odlukom stručnog žirija pobedu je odnela grupa koju su činili Ivana Krunić, Ivan Gajić i Filip Reljić sa osvojenih 46 glasova.

Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Njih troje su bili oduševljeni zbog ove pobede. Voditeljka Dušica Jakovljević se saopštila pobedničkoj ekipi da su kao nagradu dobili paket suhomesnatog, paket energetskog pića, šminku, vaučer od 3.000 dinara i obuću.

I publika je imala priliku da glasa putem interneta. Na Fejsbuk stranicama rijaliti programa "Zadruga" i TV Pinka sve vreme tokom nastupa na "Zadrugoviziji" gledaoci su mogli da popune anketu i tako glasaju za tačku koja im se najviše svidela.

Došlo je vreme da se proglasi i koja grupa je dobila najviše glasova, a publika je odlučila da to bude grupa Stefana Karića, Ive Grgurić i Ivane Šopić, a oni su izveli numeru - ''Ona ili ja''.

Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Oni su kao nagradu dobili hiljadu dinara, obuću, a devojke su dobile i šminku. Sigurno je da će u svojoj nagradi uživati u narednom periodu pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 3".

Hvala svima koji su glasali! Volimo vas i ljubimo - rekli su ovi Zadurgari, a Iva je pozdravila i oca Stefana Karića.

Takođe, i novinarski žiri je dao svoje glasove.

Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Predstavnici sedme sile su izneli svoje mišljenje i odlučili da pobedu na večerašnjem muzičkom takmičenju odnese grupa koju su činili Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Mirko Gavrić, a oni su imali 119 glasova.

Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Miljana, Mirko i Zola su bili prezadovoljni ovom pobedom i kao nagradu dobili paket suhomesnatog, toster, boks cigareta, obuću.

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (2)

Srbijo budi se

03.11.2019 12:16

Zar vas nije sramota da gledate zadrugu i saljete poruke a deca umiru jer im VI ne pomazete. Ako Srbija ostane bez dece nece biti vise ni zadruge ni pinka ni mnogo drugih bitnijih stvari. Probudite se i pomignite onima kojima je pomoc potrebna a ne da hranite olose, zemlja sa takvim ljudima nije nam potrebna, ULOZITE U SVETLU BUDUCNOST A TO SU DECA, koja na zalost pate zbog ovakvog ignorisanja!

borko

03.11.2019 15:36

Miljana pobedila? Samo u ludilu.