VEČ 10 GODINA NE ŽIVE U NAŠOJ ZEMLJI Ovo su sinovi Miloša Bojanića! Bavili su se pevanjem, pa napustili Srbiju! (FOTO)

Viđa ih jednom godišnje

Miloš Bojanić
Miloš Bojanić, Foto: Printscreen

Folk pevač Miloš Bojanić devet godina nakon pobede u rijalitiju "Farma" rešio je da se ponovo oproba u rijalitiju, ovog puta u "Zadruzi".

 

Sinove Miloša Bojanića sigurno niste dugo videli u medijima. Bane i Mikica Bojanić bili su folk zvezde početkom prošle decenije, a onda su se deceniju i po obojica odselili iz Srbije. 

Miloš Bojanić
Miloš Bojanić, Foto: printscreen

Obojica su na drugom kontinentu osnovali porodice i privatne biznise od kojih žive kako su oduvek sanjali. Zanimljivo je da obojica imaju po troje dece.

CARSTVO OD 650 KVADRATA PROPADA Miloš Bojanić ostaje bez vile od 618.000 EVRA! Evo šta mora da uradi sa luksuznim imanjem!

Bane Bojanić se, kao i njegov otac i brat, bavi pevanjem. Popularnost je stekao hitovima kao "Pola vino, pola voda" i "Samo pijan mogu da prebolim".

Miloš Bojanić, sinovi
Foto: Screenshot Instagram

- Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo jer su obojica stali na noge - rekao je Miloš jenom za "Blic puls".

Miloš Bojanić, sinovi
Foto: Screenshot Instagram

Miloš Bojanić je jednom prilikom otkrio da sinove viđa jednom godišnje, te da postoji mogućnost da se Mikica vrati u Srbiju jer je nostalgičan, dok Bane nema nameru da se vraća u domovinu.

Pogledajte BONUS video:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Maki
  06/10/2019 - 12:58
  Kanada je Obećana zemlja blagostanja. Zlatni Eldorado.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi