logo
Printscreen
logo

Printscreen

 Foto: Printscreen

Od septembra na malim ekranima gledamo novu sezonu "Zadruge".

Do sada smo saznali da su ugovre za učestvovanje u četvrtoj sezoni ovog rijalitija potpisali Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, a nagađa se i da ćemo ponovo gledati još mnoga poznata rijaliti lica.

Sada je otkriveno i koliko su neki od njih navodno tražili da uđu u Zadrugu 4! U pitanju su ozbiljni honorari.

Stanija

Instagram

 Foto: Instagram

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda "Zadruge 4", a budući da se tokom "Zadruge 2" pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.

Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obeležila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u "Zadrugu 4", ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama "Zadruge". Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz "Zadruge 3" izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

Saška Karan

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 evra za devet meseci. Šta da radim, ne ulazi mi se", pitala je Saška pratioce.

Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 4", ali se njegov honorar drži u tajnosti. "Zadrugu 3" je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 evra.

Kako su mediji ranije preneli, Kristijan Golubović je navodno potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred.

Aleksandar Kristijan Golubović

E-Stock Miloš Rafailović

 Foto: E-Stock Miloš Rafailović

"Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu", ispričao je ranije izvor za naš portal.

Kako pišu mediji, Čelnici Pinka pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

Luna i Marko

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Komentari (3)

Nes

31.07.2020 19:21

Odakle im lova , RTS plaćaju svi gradjani a oni i dalje kukaju i nemaju dovoljno , s i program im nije neki , a ove niko ne plaća mislim narod i država s oni puni para imaju i za jahte i razbacivanje po zadrugama , a finansijske kontrole ni od korova u njihovim firmama.

mile

31.07.2020 19:51

ako Saska Karan ne laze da dobija tolke pare s Mitrovicem nesto nije u redu

Jelka

31.07.2020 20:53

Sve te honorare placaju fanovi koji glasaju i podrzavaju ove neradnike koji su doslu na lak nacin da zarade za stan, auto i koji se, kafa izadju, smeju glupoj svetini koja za njih glasa!