Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Večeras u 21 čas počinje dugo očekivana treća sezona spektakularnog projekta "Zadruga 3"!

Željko Mitrović je u intervju koji je održao pred novinarima rekao kako će ovaj projekat nadmašiti sve do sada.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ogromna razlika između ove "Zadruge" i prošle biće u tome što će se u rijaliti po prvi put uvesti robot Leposava o kojoj je Mitrović imao samo reči hvale:

Robot Leposava

Printscreen

Robot Leposava, Foto: Printscreen

- Leposava je robot koji govori i uči. Ona će biti desna ruka velikog šefa i za veoma kratko vreme će naučiti mnogo stvari. Ono što je najbitnije je da će zadrugarima pretvoriti život u pakao, biće nadrndana teta. Ona već sada uči da govori, a cilj nam je da bude duhovita i pokušavamo i da je naučimo da psuje. Nje će se učesnici plašiti, ona će biti nadrndana kučka. 

Maca potpisao ugovore i za Zadrugu i za Parove?! Isplivale poverljive informacije, nastaće skandal!

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 09:55 Šok! Dragan Marinković Maca, Foto: Screenshoot Youtube Poslednjih dana, dosta se pisalo o angažmanu poznatog glumca Dragana Marinkovića Mace u nekom od popularnih rijalitija. TEŠKO MI JE, NISAM OVO HTELA! Luna Đogani lila suze u programu uživo! Nije mogla da se kontroliše, pa se uhvatila za glavu!

 

Takođe, druga bitna stvar po kojoj se razlikuje ovaj rijaliti, jeste što će Mitrović pokušati da obrazuje učesnike kroz Šekspirovo pozorište koje je napravio:

Dragan Marinković Maca

Marko Metlaš/Alo!

Dragan Marinković Maca, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Napravili smo Šekspirovo pozorište i izgleda bolje nego bilo koje beogradsko ili srpsko pozorište. Prima oko 250 ljudi. Da se zna, mi nismo sagradili samo scenografiju, mi smo stvarno napravili pravi teatar. Predstave će biti organizovane jednom ili dva puta mesečno, a upravnik pozorišta je Dragan Marinković Maca.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu 3" odgovara na najprovokativnije komentare