Zadruga 3, Zadruga 3
Promo
Zadruga 3, Zadruga 3

Promo

Zadruga 3, Zadruga 3, Foto: Promo

Raća Mitrović je muzičar, dvadeset godina je vodio orkestar narodne muzike, a trenutno je bubnjar muzičkog sastava “Đokara i gnjurci”. On se već 35 godina bavi javnim poslom, kaže da je u muzici dostigao sve što se moglo dostići. Raća je u braku u kom je dobio dvoje dece - ćerku Mariju i sina Filipa, međutim, brak mu, kako kaže, neće predstavljati problem da baci oko na neku devojku u Beloj kući.

“Srećno sam oženjen, ali to ne znači da sam uštrojen, svašta može da se očekuje od mene. Žena će mi progledati kroz prste sigurno”, poručuje Mitrović pred ulazak u “Zadrugu 3”.

Mlađan Jovanović rođen je 23. 7. 1986. godine. Dugo se bavio fudbalom, ali je zbog operacije kolena morao da se odrekne svoje najveće ljubavi. Sada je profesionalni trener i vlasnik jednog ugostiteljskog objekta. Jedan od najboljih drugova mu je bivši zadrugar Anđelo Ranković. U Belu kuću ulazi kao slobodan, pa priželjkuje da se upravo u “Zadruzi 3” zaljubi. Njegov tip devojke je pobednica prve sezone “Zadruge” Kristina Kija Kockar, kao i Sara Reljić. “

"Napolju mi nikako nije išlo od ruke da se zaljubim, možda će se to unutra desiti.. Seks ću da imam i na plafonu ako treba”, kaže Mlađan pred ulazak u Zadrugu.

PROČITAJTE JOŠ:

Glas Stefana Miloševića mnogi dobro znaju s obzirom na to da je već dugo godina radio voditelj. Za sebe kaže da je i maketing čarobnjak, a u slobodno vreme piše pesme. Najviše ga nervira ljudska glupost. On je trenutno u srećnoj vezi i veruje da će tako ostati i dok bude u Beloj kući.

“Treba da uđem da zaradim pare i da snimim ploču. Trudiću se da izbegavam tuče, jer ne garantujem da me neko neće prebiti”, kaže ovaj budući zadrugar.

Miroslava Mima Živković se već petnaest godina bavi muzikom, snimila je nekoliko pesama, ali smatra da joj je “Zadruga” najbolja prilika da se ispromoviše i otpočne svoju karijeru. Hobi joj je gluma, a pored toga piše i tekstove, ali i komponuje. Ona ne bi volela da u Beloj kući psuje, jer privatno nije takva.

“Sama od sebe očekujem neočekivano. Volela bih da se zaljubim, ali blam me je i da se ljubim pred kamerema”, kaže Mima pred ulazak u “Zadrugu”.

Zadruga 3, Zadruga 3

Promo

Zadruga 3, Zadruga 3, Foto: Promo

Jelena Pešić je devet godina radila ozbiljan posao u privatnoj kompaniji, bila je na visokoj poziciji u poslovima administracije. Završila je ekonomski fakultet, trenutno je slobodna, ali zaljubljena. Cilj ulaska u rijaliti joj je da zaradi novac i odvede drugarice na Ibicu.

“Volela bih da se zaljubim u “Zadruzi” jer bi mi manje nedostajao spoljni svet. Seks – ne nikako, da sam htela da snimam to, ne bih ulazila u “Zadrugu” nego bih se bavila pornografijom”, kaže Jelena.

Nikola Orozović je rođen 3.9.1995. u Aranđelovcu. On trenutno završava master studije na Mašinskom fakultetu u Beogradu I član je Mense već tri godine. U Belu kuću ulazi kao slobodan dečko, a neće mu biti problem ni da se svađa.

“Želim da promovišem intelekt, zdravo telo, zdrav duh. Sve devojke koje su bile ranije ostavljam iza sebe, ulazim čist”, rekao je Nikola pred ulazak u “Zadrugu”.

Stefan Karić je već dobro poznat domaćoj javnosti po brojnim aferama sa damama sa naše estrade. On je rođen 4.8.1992. godine, bavi se fudbalom i trenutno je upravnik FK “Zvezdara”. U “Zadrugu” ulazi kao slobodan dečko i ne isključuje mogućnost da se zaljubi, ali veruje da odnose neće imati pred kamerama. “Od mene možete da očekujete sve, zabavu, duhovitost, ali i impulsivnost I najgoru moju stranu. Najbliži su mi savetovali da ne ulazim, ali ih nisam poslušao”, priznaje Stefan.

Jelena Krunić

G.T./Alo.rs

Jelena Krunić, Foto: G.T./Alo.rs

Jeleni Krunić će ovo biti treće učešće u “Zadruzi”, a sada tvrdi da je potpuno pripremljena i da više neće praviti neprijatne scene. Ona je rođena 29. marta 1987. godine u Čačku, profesionalna je plesačica, jutjuberka i rijaliti zvezda. Tvrdi da je više neće pogađati provokacije, ali da će reagovati srčano i iskreno, kao i uvek do sada.

“U “Zadrugu” ulazi neko na kog sam već bacila oko, ali ne želim nikoga da davim niti da molim za bilo šta, ali sviđa mi se jedan učesnik. U “Zadruzi 3” ću naći ljubav svog života”, kaže Krunićka pred ulazak u Belu kuću.

Sani Ibraimov

Masanori Jošida/Alo!

Sani Ibraimov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Sani Ibraimov je harao domaćom scenom devedesetih godina prošlog veka sa grupom “Trik FX”, koja je I danas aktivna. Rođen je 1.9.1970. godine u Zemunu. Tvdi da će se u “Zadruzi” svađati, ali i družiti, te da će reagovati kako bi reagovao i napolju. Ovaj denser je već dugi niz godina u srećnom braku s suprugom, pevačicom Natalijom Ibraimov, i siguran je da neće reagovati ukoliko neka devojka u Beloj kući bude bacila oko na njega.

“Ulazim u “Zadrugu” da bi moja supruga doživela maksimum u svojoj karijeri. Mogu devojke da se nabacuju, ali ja znam samo da svoju suprugu volim i poštujem. One koje žele da budu sa mnom - bravo za njih, ali ja ne mogu da varam svoju ženu”, kaže Sani pred ulaazak u “Zadrugu 3”.

Rade Lazić rođen je 31. maja 1990. godine u Novom Sadu. Iza sebe ima brak i ćerkicu, a u Belu kuću ulazi kao slobodan muškarac. Rade živi u Beču, bivši je maneken i model, sada estradni menadžer, pa ne čudi što tvrdi da su mu mnoge pevači I pevačice bliski prijatelji. Iza sebe ima iskustvo u rijalitiju, a za sebe kaže da će i ovaj put svoje mišljenje iznositi bez straha i predrasuda.

“Unutra ulazi toliko ljudi, a ja sam zaljubljive prirode, bar deset devojaka će se zaljubiti u mene, a ja ću bar u njih tri”, kaže Rade pred ulazak u “Zadrugu 3”.

Zadruga 3, Zadruga 3

Promo

Zadruga 3, Zadruga 3, Foto: Promo

Ivan Gavrilović je rođen 8.6. 1968. godine u Beogradu. Po zanimanju je pevač, a slavu je stekao zahvaljujući hitu “200 na sat”. On je u srećnom braku sa suprugom Marinom, sa kojom ima dvojicu sinova. Tvrdi da nema taktiku, a jedini cilj mu je novac, pošto smatra da je rijaliti dobar način da se zaradi, a da uz to može i da se šali i uživa. 

Siguran je da se njegova žena neće ljutiti čak iako se neka devojka zaljubi u njega. “Ja se sviđam ženama, ali moja supruga neće biti ljubomorna, mi smo 20 godina u braku, znate vi kako je moja žena lepa, zamislite da ja budem ljubomoran na nju”, kaže Ivan pred ulazak u “Zadrugu 3”.

Filip Reljić

printscreen

Filip Reljić, Foto: printscreen

Filip Reljić je rođen 12.11.1993. u Kotoru, živeo je u Crnoj Gori do svoje 13 godine, kada se preselio u Beograd. On je završio primenjenu umetnost i bavi se tetoviranjem, a u slobodno vreme voli da crta, dizajnira i majstoriše. Njegova sestra, Pinkova zvezda Sara Reljić, učestvovala je u prvoj sezoni “Zadruge” i dala mu je savet da nikome od svojih cimera ne veruje.

On za sebe kaže da ne voli nepravdu, laž i ogovaranje, a cilj mu je da se ispromoviše kao osoba i kao umetnik. Filip nije zauzet, pa ne isključuje mogućnost da se u Beloj kući zaljubi. “Kladio sam se sa sestrom u 200 evra, ako bude seksa ja njoj dajem 200 evra, ako ne bude, daje ona meni”, kaže Filip pred ulazak.

Iva Grgurić ima 26 godina i dolazi iz Zagreba, bavi se modelingom i manekenstvom. Za sebe kaže da je vedrog duha, vrlo komunikativna, zgodna i raspoložena za nova iskustva. Završila je za kozmetičara, držala je kozmetički salon, ali je shvatila da osam sati sedenja nije za nju. Smatra da će joj “Zadruga” otvoriti mnoga vrata. Ona je slobodna devojka, nedavno je raskinula dugogodišnju vezu, te je otvorena za novu ljubav.

“Kod mene nikad nije monotono, uvek se dešavaju neke dogodovštine.Očekujte neočekivano, misterioznost mi je jača strana. Otvorena sam za sve opcije, ako se zaljubim biće još interesantnije. Seks pred kamerama – nikako, definitivno ne”, tvrdi Iva.

PROČITAJTE JOŠ:

Mariju Kulić smo svi dobro upoznali u drugoj sezoni “Zadruge”, a ona ni sada, u trećoj sezoni, ne planira da promeni ništa kada je u pitanju način na koji će se predstaviti javnosti. Kaže da je dobila samo pozitivne komentare kada je napustila Belu kuću, te da joj je to satisfakcija da nastavi dalje. Njen unuk Željko je centar njenog sveta, dok je ćerka Miljana Kulić, kako kaže, najviše nervira i stvara joj najveće probleme u životu. Pored Miljane ima još dve ćerke – Tijanu i Anu, a već godinama je u skladnom braku sa suprugom Sinišom, sa kojim živi u Nišu.

“Ne zanima me ko će da uđe, želim im sreću i uspeh, najviše može da me povredi Miljana. Svi ulaze da zarade novac, to je svima nama motiv”, kaže Marija.

Filip Mijatov

Masanori Jošida/Alo!

Filip Mijatov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Filip Mijatov, biznismen, rođen je 19.12.1977. u Beogradu. Iza sebe ima dva braka – u prvom braku, koji je kratko trajao, bio je sa Engleskinjom, dok je drugi brak, prema njegovim rečima, bio veoma lep i trajao je 12 godina, ali su se razišli zbog toga što se više nisu slagali. Za sebe tvrdi da je pozitivna i dobra osoba.

U žižu javnosti dospeo je tokom druge sezone “Zadruge”, kada je javno priznao da je bio u vezi sa tada aktuelnom zadrugarkom Anom Korać, o kojoj je u javnost izneo brojne pikanterije i dokaze za svoje tvrdnje. Između ostalog, optužio ju je za bavljenje prostitucijom. ”O svom svojim budućim cimerima mogu da kažem sve najbolje, od mene mogu da očekuju samo dobrotu”, kaže Mijatov.

Milan Petković je mladi pop pevač, kojeg je publika najpre upoznala u muzičkom šou programu “Pinkove zvezde”, a potom i u drugoj sezoni “Zadruge”, koja mu je donela brojne pomake kako na privatnom, tako i poslovnom planu. Ovaj put pop pevač poručuje da je spreman da se na svoj način suoči sa svima koji mu stanu na žulj. Ranije je imao konflikte sa Stanijom Dobrojević i Tomislavom Panićem, a sada će učiniti sve da opipa puls svima kako bi mogao da započne svoju igru. Milan tvrdi da će ovoga puta biti sto posto svoj, iako to ne garantuje u trenucima kada će ostatati bez hrane.

Iako najviše voli svoju porodicu, siguran je da zbog potencijalnog pominjanja iste od strane svojih neprijatelja neće biti prinuđen da agresivno odreaguje. Najavio je da će napraviti haos onog trenutka kada ga glad savlada, jer tada ne odgovara za svoje postupke.

Milan Petković

Alo!/Goran Todorović

Milan Petković, Foto: Alo!/Goran Todorović

Bivša učesnica “Zadruge 1”, diplomirana novinarka i etno-džez pevačica Milica Dugalić ostavila je veliki utisak na širu javnost koja je imala priliku da je prati tokom njenog višemesečnog boravka. Ona nikada nije bila sklona kompromitovanju, a vešto je pokušavala da svoje znanje, mudrost i obrazovanje prenese na svoje cimere. Za sebe kaže da se ubraja u onu grupu ljudi koji vešto čuvaju moralne, vredne i kvalitetne stvari. Ona je pre godinu dana postala i baka, kada je njena ćerka Maša na svet donela sina - to joj je bio jedan od najvećih motiva da bude srećna i nasmejana u životu.

U srećnom je braku sa Radulom Dugalićem. Svesna je da će mnogi udarati na njenu porodicu u trenucima ozbiljnih svađa i rasprava, a ona ističe da će se ipak braniti ljubavlju, poštovanjem i poverenjem onih koji će izdvojiti novac da glasaju. 

Vladimir Adžić dolazi iz Novog Sada, rođen je 18. novembra 1983. godine. Po zanimanju je personalni trener i svoj život je posvetio baveći se sportom i fizičkim aktivnostima. Iako je najpre tvrdio da je slobodan, priznao je da je u ljubavnoj romansi sa devojkom čije ime nije želeo da otkrije.

Kaže da će u “Zadruzi” rado upoznavati lepe devojke i biti u njihovom društvu, ali da će se na tome sve završiti jer “ima najbolju devojku na svetu i u “Zadruzi 3” neće upoznati onu koja će biti vredna javne prevare”. Njegova najslabija tačka je porodica, ali i zloupotreba njegove iskrenosti na bilo koji način. Nije agresivan i ne voli konflikte, ali će se i te kako braniti ukoliko bilo ko fizički nasrne na njega. 

Zadruga 3, Zadruga 3

Promo

Zadruga 3, Zadruga 3, Foto: Promo

Suzana Ćubela se 24 godina bavi rukometom, a vaspitavana je u takmičarskom i sportskom duhu. Priznala je da je osetljiva kada je neko provocira bez razloga, pa joj ubrzo prorade osećanja i navode na suze. Nije agresivna, a to joj je u životu predstavljalo ogroman problem, jer je to, kako kaže, jedna od najpoželjnijih karakteristika za sve sportiste. Međutim, ona će dati sve od sebe da se verbalno obračuna sa svima, jer nije sigurna kako će se snaći u zatvorenom prostoru sa mnogo različitih profila ljudi.

Sa ostalim učesnicima “Zadruge” nije imala kontakte, osim sa Nadeždom Biljić koja je njena prijateljica od detinjstva, ali i Tomislavom Panićem, koji je sa njom dugo trenirao rukomet.

Nataša Radan za sebe kaže da je lakoverna, tvrdoglava i pozitivna. Rođena je u Leskovcu, ali sada živi sa drugaricom u Beogradu. Ostala je bez oca kada je imala tri godine - za njega je bila veoma vezana, a sa majkom nema baš najbolju komunikaciju. Nema poseban cilj ulaska u “Zadrugu”. Trenutno je nezaposlena, a inače je top model, pobednica brojnih izbora za miss, radila je i kao promoterka.

Nedavno je izašla iz emotivne veze i priznala je da je razočarana u ljubav. Za oko joj je zapao Bane Čolak sa kojim se upoznala tokom sistematskog pregleda, uoči ulaska u “Zadrugu 3”. Ako joj se desi ljubav u rijalitiju, neće joj biti problem da se pred milionima gledalaca upusti u intimne odnose jer, kako kaže, to se nikad ne može planirati i negirati. “Nemam momka, razočarana sam u muški rod, tako da ne verujem da mogu da se zaljubim u Zadruzi” – rekla je ona.

Marina Dančo ima 42 godine. Javnosti je postala poznata zahvaljujući emisiji „Brak na neviđeno“ na TV Pink – njene izjave postale su viralne i popularne na društvenim mrežama. Majka je šestoro dece, sedmo je na putu, a porođaj je planiran za sredinu decembra. Prvi put se ostvarila kako majka kada je imala 19 godina, a sa ocem svoje dece više nije u braku. Njih dvoje su u korektnim odnosima i razišli su se mirnim putem, jer je on našao drugu ženu, a ona je to prihvatila. Već tri godine je u emotivnoj vezi, a od partnera ima punu podršku kada je učešće u „Zadruzi 3“ u pitanju. Rijaliti doživljava kao zabavu. „Zadruga je za mene kao neki teren za igru, želim da pokažem šta znam i šta mogu. Moj jedini razlog ulaska u „Zadrugu“ je da pružim deci lep i ugodan život“ - kaže ona.

Ivan Gajić rođen je 24. septembra 1985. godine. Novinar je dnevnog lista“Informer”, te će se potruditi da u “Zadruzi” bude vrsni majstor svog zanata. Završio je srednju medicinsku školu u Požarevcu. Novinarstvom se bavi od 2009. godine. “Trudiću se da budem objektivan, da budem nepristrasan i da svoje privatno mišljenje držim po strani, a kada je moj posao u pitanju budem prema svima isti”, kaže on. Sebe opisuje kao pravičnog, za sebe kaže da je dobra osoba, a po potrebi zna da bude “zloćko”. U “Zadrugu” ne ulazi zbog popularnosti, već zbog novca.

Trenutno je slobodan. Cilj mu je da ostane do kraja, da bi od tog novca obezbedio sebi bolji život. Biraće reči i truditi se da izbegne svađe, slaba tačka mu je majka. Na uvrede neće odgovarati uvredama, već će se truditi da ih ignoriše. “Ako neko pređe granicu, preći ću i ja, ali fizičkog kontakta neće biti”, kaže Ivan.

Marko Janjušević Janjuš rođen je 12. marta 1985. godine u Beogradu. Bivši košarkaš i učesnik ‘’Zadruge 1’’, ostao je upamćen po aferi sa atraktivnom zadrugarkom Anom Korać, zbog čega nije ponosan, pa je zato sada istakao da neće dozvoliti da mu se to ponovo desi. U braku je s Enom, koja mu je podarila ćerkicu Krunu koja mu je, kako kaže, slaba tačka.

Poručuje da ne želi da ulazi u konflikte, da će svađe izbegavati, osim ukoliko ga neko bude iznervirao.

PREPORUČUJEMO I:

Zoki Šumadinac rođen je 08.08.1975. godine u Austriji, a sada živi u Gornjem Milanovcu. Bavi se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija. Javnost ga je upoznala zahvaljujući hitu “Autotjun”, posle čega su mu se otvorila brojna vrata. Žene su njegov izvor energije, a u ‘’Zadruzi 3’’ će možda i otkriti I pojedinim zadrugarima šta ih čeka. Za sebe kaže da kaže da je pozitivan, dobronameran. Ima podršku najbližih za ulazak u “Zadrugu”.

Iza sebe ima jedan brak iz kojeg ima sina, a sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima. Sada je u novoj emotivnoj vezi. Smatra da ne postoji osoba koja može da ga istera iz takta, jer na sve gleda sa pozitivne strane, dok svoju negativnu, kako kaže, u “Zadruzi” neće pokazati.

Bojan Đukić je rođen 1992. u Jagodini, a sada živi u Zemunu. Sebe opisuje kao vedrog, kulturnog I duhovitog momka. Prijavio se za “Zadrugu” jer je to za njega veliki izazov. Ima cilj da pobedi ili bar se nađe u “TOP 5”, dace sve od sebe da se svidi milionskom auditorijumu.

Tehničar je u rudarstvu, ali njegovo glavno zanimanje je usmereno na sport. Trenirao je košarku deset godina, ali je imao povredu ramena zbog čega je morao da odustane - sada je posvećen treninzima u teretani. U “Zadrugu” ulazi solo, ali ne beži od veze u rijalitiju. “Nijedna devojka me neće napolju, možda se u ‘’Zadruzi’’ zaljubim. Volim crnke sa zelenim očima, srednja visina, ali to nikad nije presudno”, kaže Bojan. Nije agresivan po prirodi, ne voli konflitkte i samo verbalan obračun dolazi u obzir.

Dragana Stojančević je rođena 17. 05. 1992. u Smederevu. Ima želju da se bavi modelingom, snimanjem reklama, a trenutno je, kako kaže, ’’u penziji’’ - troši do sada zarađene pare. U „Zadrugu 3“ ulazi da bi pokazala da i lepe i zgodne devojke, kakvom sebe smatra, nisu sponzoruše. „Cilj mi je da pokažem da devojke koje su lepe nisu sponzoruše, kako to obično govore. Ja mislim da nisam takva i hoću da predstavim sebe u tom svetlu“, kaže Dragana. 

Ulazi u „Zadrugu“ kao solo devojka, ali ne beži od zaljubljivanja. „Ne mogu da kažem da neću naći dečka, ako se dogode emocije, to je okej, ali seks pred kamerama ne želim“, izričita je Dragana.

Dalila Dragojević je rođena 03.09.1993 u Beču. Završila je tehničku školu, smer – tehničar kompjuterskog projektovanja i prvu godinu Pravnog fakulteta, posle čega je napustila studije. Trenutno je nezaposlena, poznata je po učešču u rijaliti programima. Već dve godine je u srećnom braku sa Dejanom Dragojevićem, takođe učesnikom „Zadruge 3“. Najveći razlog ulaska u rijaliti jeste da obezbedi bolju budućnost i život sa Dejanom. Pred rijaliti kamerama će izbegavati seksualne odnose koliko je to moguće, jer želi da sačuva svoju privatnost.

Na rijaliti prijateljstvo ne računa jer, kako kaže, takva prijateljstva ne postoje. „Na svaku uvredu ću da odgovorim kako znam. Ne plašim se takmičara. U rijalitiju ne postoje prijatelji, sa svima mogu da se družim, ali prijateljstvo ne dolazi u obzir. Nećemo sticati prijatelje“, rekla je ona.

Dalila i Dejan Dragojević

Printscreen/YT

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: Printscreen/YT

Dejan Dragojević je rođen 18.06.1996. u Novom Sadu, a sada živi sa suprugom Dalilom u Republici Srpskoj. Kako njegova majka Biljana Dragojević nije prihvatila Dalilu kao snajku, on se odselio iz Novog Sada, a sada mu je glavni oslonac i podrška upravo supruga sa kojom planira da osnuje porodicu, te mu je glavni cilj ulaska u „Zadrugu 3“ novac kojim će sebi i porodici obezbediti bolji život.

Na uvrede će odgovarati veoma žestoko, jer je to kako kaže naučio od svoje supruge koja je veoma britka na jeziku. Rođeni je brat Davida Dragojevića, učesnika druge sezone „Zadruge“. 

Miona Jovanović je po zanimanju pevačica, učestvovala je u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”. U “Zadruzi 3” planira da se ponaša kao i u svakodnevnom životu - da se šali, ali i da se svađa u momentima kada smatra da je u pravu. Obećava da će dosta pevati tokom svog učešća u rijalitiju. Trenutno nema dečka, a o novoj ljubavi pred kamerama ne razmišlja. Miona tvrdi da nema mračne tajne koje mogu da je kompromituju, ali i da je spremna na to da u “Zadrugu” uđe i neki od njenih bivših momaka.

Ivana Šopić za sebe kaže da je veoma pričljiva i pozitivna osoba, ali i da često zna da se posvađa sa ljudima. Obećava da će se truditi da bude što tolerantnija prema budućim cimerima. Ona je top model, pobednica raznih izbora za miss i promoterka, radila je i kao krupije. Kaže za sebe da je više poročan tip, nego ljubavni, zbog čega očekuje da u “Zadruzi 3” tokom žurki najčešće boravi u kazinu. Trenutno nema dečka, ali tvrdi da bi volela sa nekašdanjim momkom nađe pred kamerama “Zadruge”. Spremna je na ljubav u rijalitiju, zauzeti muškarci je ne zanimaju, ali zato voli mlađe momke od sebe. Od nje, kako kaže, možemo očekivati skandale, a svoj ulazak u “Zadrugu” doživljava kao veliki lični izazov. Takođe, odlučila je da uđe na imanje kako bi promenila svoj život.

Ivana Krunić je poznata pevačica, rođena 12. januara 1990. Živi u Beogradu. Do pre dve godine pevala u grupi "Luna", a zatim je odlučila da započne solo karijeru tokom koje je objavila pet singlova. Ova atraktivna devojka nedavno je raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu, a nakon nekoliko nedelja uplovila je u novu romansu sa drugim mladićem. Sebe opisuje sebe kao osobu koja ne krije svoje emocije, zbog čega suze neće kriti pred kamerama. Cilj joj je da promoviše sebe, svoj glas i smatra da “Zadruga” donosi globalnu popularnost.

Ana Vuletić je po zanimanju student. Kaže da će u “Zadruzi” biti pozivina, nasmejana i da će se šaliti sa cimerima. Već duže vreme je bez dečka, a pred kamerama nikada neće imati intimne odnose, čak i ukoliko se zaljubi u Beloj kući. U slobodno vreme izlazi po beogradskim klubovima i sebe opisuje kao devojku koja je spremna čak i flašama da gađa buduće cimere kada se posvađaju.

Mateja Matijević je nekadašnji sportista i menadžer. Odrastao je sa Teodorom Džehverović, učesnicom prve “Zadruge”, za koju ima samo pozitivne komentare. U domaćim medijima za njega se pisalo da je bio dečko Mace Diskrecije, što mu je jako smetalo. Takođe, dobar je prijatelj i drugih zvezda prve sezone “Zadruge” – Nemanje Đerića Đeksona, Baneta Čolaka i Filipa Đukića.

Pred sam ulazak na imanje raskinuo je sa devojkom, zbog čega je spreman da se upusti u novu ljubavnu avanturu i ima intimne odnose na imanju.

Zadrugari, Zadruga 3

Promo

Zadrugari, Zadruga 3, Foto: Promo

Stefan Kandić je po profesiji radio voditelj, a dolazi iz Podgorice. Kaže da Crnogorci nikada neće oprostiti Vladimiru Tomoviću što je imao fizički kontatk sa Aleksandrom Subotić. S obzirom na to da je po profesiji radio voditelj, očekuje da u trećoj sezoni “Zadruge” postane jedan od voditelja "Radio Amnezije". Za sebe kaže da je jako brbljiv, zbog čega obećava da će često za crnim stolom iznositi svoje stavove i biti veoma aktivan. Ne bi voleo da mu se desi seks pred kamerama, ali je spreman i na to. Trenutno nema devojku.

Bane Čolak rođen je 20. septembra 1993. godine, dolazi iz Užica. Po profesiji je DJ, učestvovao je u prvoj i drugoj sezoni "Zadruge". U prošloj sezoni bio je u ljubavnoj vezi sa Zerinom Hećo, koja je nakon mnogobrojnih turbulencija doživela krah pred kamerama. Ovoga puta na imanje ulazi ponovo kao zauzet momak, ali ističe i da je od sadašnje devojke, čije ime ne želi da otkriva, dobio odobrenje da može flertovali sa drugim devojkama. Zajedno sa Borom Santanom bio je jedan od voditelja “Radio Amnezije” u drugoj sezoni rijalitija.

Dražen Bakić je tekstopisac iz Pogdorice, rođen 18. juna 1985. godine. Dobar je prijatelj Gagija Đoganija. Kako kaže, jednu pesmu napisao je čak i za njegovu ćerku Lunu, inače pobednicu druge sezone “Zadruge”. Dražen u treću sezonu ulazi da bi pokazao svima svoj talenat. Pisao je pesme za Denija Boneštaja i Šaka Polumentu. Spreman je za novu ljubav.

Filip Đukić je tatu majstor iz Beograda, rođen 30. juna 1988. Učestvovao je u prvoj sezoni, a u trećoj obećava sebi da neće lagati kako bi “pokrivao druge”. Bio bi srećan kada bi mogao da tetovira svoje buduće cimere i oduševljen je što će zajedno sa njim ući Janjuš. Obećao je da će biti akcije bez pokrivača ukoliko bude upoznao devojku koja mu se svidi.

Zabranio je sebi da se zaljubi i ne bi voleo da vidi pevačicu Mariju Anu Smiljanić, svoju bivšu devojku i bivšu zadrugarku, ponovo u rijalitiju.

Gagi Đogani

G. Todorović

Gagi Đogani, Foto: G. Todorović

Gagi Đogani je poznati denser, rođen 12. oktobra 1971. godine u Beogradu. Frontmen je grupe “Funky G” koju je devedesetih godina osnovao zajedno sa svojom tadašnjom suprugom Anabelom Atijas, koja mu je rodila dve ćerke – Lunu i Ninu. Od Anabele se razveo, a sa njom trenutno nema nikakav kontakt.

Iza sebe ima rijaliti iskustvo – za novu avanturu je spreman, iako se, prema sopstvenom priznanju, oseća kao da je već dve godine u “Zadruzi” jer je njegova ćerka Luna pred kamerama rijalitija doživela mnogo toga. Kako kaže, ima podršku Lune i njenog dečka Marka Miljkovića i uzda se u glasove njihovih fanova. Ima tremu jer on ove godine predstavlja Đoganijeve. 

Miroslav Pržulj, poznatiji pod umetničkim imenom Lepi Mića, poznati je folk pevač i rijaliti zvezda. Rođen je 1. januara 1959. godine u Sarajevu. Učestvovao je kako u prvoj, tako i u drugoj sezoni “Zadruge” u kojoj je bio jedan od najaktinijih. Javnost ga pamti po pravednosti i iskrenosti prema svim cimerima, a kako je imao petlju da svima saspe istinu oči, tako je i jedan od retkih koji je dobio ukazano poštovanje od većine cimera. Uvek glasno i jasno, bez dlake na jeziku, iskazuje svoje stavove, zbog čega neretko dobija i negativne komentare. Već godinama je u braku sa svojom suprugom Snežanom koju voli i poštuje, a sa kojom ima ćerku Saru.

Borivoje Marinković poznatiji pod umetničkim imenom Bora Santana rođen je 01.08.1988. godine, dolazi iz Železnika. Po profesiji je muzičar – ranije je bio jedan od članova dua “Eurokrem barabe”, nakon čega je započeo solo karijeru. Učestvovao je u prethodne dve sezone “Zadruge”, u kojima je bio jedan od voditelja “Radio Amnezije”. Cilj njegovog ulaska jeste da gledaocima priredi šou, da izdrži do kraja, da bude spontan i da nastavi da radi na radiju.

Obećava da će biti još zanimljiviji, prirodniji, a jedan od motiva mu je i honorar. Bora je trenutno slobodan, ali je zaljubljive prirode. Kaže da zna brojne tajne kako starih, tako i novih zadrugara, i obećava da će u rijaltiiju izneti šokantne činjenice koje do sada nisu bile poznate o pojedinim učesnicima.

Tara Simov rođena je 9. aprila 2000. godine, dolazi iz Beograda i bavi se modelingom. Ćerka je bivšeg golmana i reprezentativca Gorana Simova. Završila je srednju školu, a posle “Zadruge” planira da upiše arhitekturu u Istanbulu. U rijaliti ulazi kao solo devojka – pre pet meseci okončala je emotivnu vezu s dečkom za kojeg je čak bila i verena. Dospela je u javnost svojevremeno zbog svađa sa bivšom zadrugarkom Minom Vrbaški, sa kojom se nekada družila i o kojoj, kako kaže, zna najšokantnije tajne. Takođe, prijatelj je Filipa Mijatova, ali i njegove suparnice Ane Korać.

Za sebe kaže da je pozitivna, ali i vrlo agresivna, te da u “Zadruzi” ne garantuje za svoje postupke. Prema sopstvenom priznanju, bila je izuzetno problematična tokom školovanja, zbog čega je srednju školu završila vanredno. Ne isključuje mogućnost da će se zaljubiti u “Zadruzi”, a kaže da seks pred kamerama sebi nikada neće dozvoliti. 

Saška Karan rođena je 6. marta 1964. godine, u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojim ima ćerku Miljanu. Živi u Beogradu. Poznata je pevačica i rijaliti zvezda – ima višestruko rijaliti iskustvo, učestvovala je i u prvoj sezoni “Zadruge”.

Poznata je kao neko ko bez dlake na jeziku iznosi svoj stav o svima i svim situacijama, zbog čega često ulazi u ozbiljne sukobe. Kaže da za treću sezonu “Zadruge” nema spremnu taktiku, već da će se ponašati prirodno i spontano, kao što to uvek biva, kao i da se neće plašiti da iznese svoje mišljenje na zadatu temu. Budući da je jedna od najaktivnijih zadrugarki koja svakako ne da na sebe, predstavlja “strah i trepet” za brojne učesnike sa kojima će, nema sumnje, sukobljavati mišljenja pred kamerama.

Mirko Gavrić je rođen 21. decembra 1982. godine u Beogradu. Završio je srednju Zubotehničku školu, ka oi Muzičku školu “Petar Konjević”. Muzički je producent, kompozitor i pevač, dugo je bio i prateći vokal Svetlane Cece Ražnatović. Iza sebe ima nekoliko studijskih albuma, singlova, kao i više duetskih pesama sa Anabelom Atijas, čiji je dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Bio je jedan od učesnika druge sezone “Zadruge”, u koju je između ostalog ušao kako bi bio podrška Luni Đogani – međutim, usled učestalih svađa s Miljanom Kulić, rešio je da svojevoljno napusti šou, zbog čega je diskvalifikovan. 2016. godine oženio se Pinkovom zvezdom Draganom Rakčević, od koje se, iznenada, razveo ove godine, nedugo po završetku svog učešća u “Zadruzi”. Sada je solo, a u “Zadrugu” se vraća kako bi ga publika bolje upoznala i da ovaj put dovrši misiju, budući da nije istrajao prošlog puta.

Milica Kemez ima 24 godine, dolazi iz Novog Sada. Ona je top model, jedna od najboljih plesačica sa ovih prostora i vlasnica salona za lepotu. Važi za jednu od najfatalnijih Novosađanki, koja svojom harizmom I atraktivnim izgledom pleni i privlači pažnju gde god da se pojavi. Za “Zadrugu 3” prijavila ju je sestra. Trenutno nema dečka i, kako kaže, nije spremna za novu ljubav. Prema sopstvenom priznanju, odrasla je bez roditelja, sama se borila kroz život. Za sebe kaže da je pozitivna, vesela, nasmejana, ali da zna i da bude namćor.

Vladimir Tomović

G.T./Alo.rs

Vladimir Tomović, Foto: G.T./Alo.rs

Vladimir Tomović rođen je 1. septembra u Baru, u Crnoj Gori. Bivši je ragbista i rukometaš, bavio se planinarenjem, radio je i kao poslovođa u jednoj firmi. Iza sebe ima pozamašno rijaliti iskustvo, a pubika ga je u prošloj, drugoj sezoni “Zadruge” upoznala kao nekog ko ne da na sebe, ko se ne plaši nikog. Neretko ulazi u konflikte sa neistomišljenicima, a iz prošle sezone diskvalifikovan je posle nešto više od mesec dana, zbog fizičkog nasrtaja na Aleksandru Subotić. Ostao je upamćen po strastvenoj vezi sa Stanijom Dobrojević, koja se neslavno završila.

Emotivni status mu je: “Dramatičan, sa tendencijom da postane dramatičniji”. Motiv mu je da pokaže sebe u boljem svetlu, a najavio je da će u “Zadruzi 3” promeniti i devojku. Najviše se raduje ulasku svog psa Ajaksa, za koga smatra da će biti popularniji od većine učesnika. Kaže da se neće ponašati u skladu sa svojim godinama: “Neću dozvoliti da emocije budu toliko izražene, 38. se gazi i neću dozvoliti da upadam u krize zbog emocija”. U rijalitiju je stekao brojne neprijatelje sa kojima i dalje vodi javne, medijske ratove, međutim to ga neće sprečiti da im se suprotstavi u “Zadruzi 3”, ukoliko za to bude imao povod. Poruka za buduće cimere:”Ovog puta sam prodavac ljubičica koji dolazi u miru, ali postaću monstrum ukoliko neko bude želeo rat. Ne ljutite prodavca ljubičicama”.

Marko Đedović je rođen 10.10.1985. u Čačku, ali živi i radi u Beogradu. Novinar je dnevnog lista “Srpski telegraf”. Magistar je socijalnog rada i socijalne politike, bavio se I politikom, a čudnim sticajem okolnosti postao je novinar. Privuklo ga je to što je imao slučajan priliv vrlo bitnih informacija i dokaza o poznatima, sa čim nije znao šta da radi. Na “Zadrugu” gleda kao na sociološki fenomen i sa mnogim zadrugarima je poslovno sarađivao. Nije imao puno vremena da se pripremi za “Zadrugu 3”, a njegov moto je:”Šta bude, biće”. Sebe opisuje jednom rečju – iskren.

Monja Milenković je rođena 29. 3. 1956. u Novom Pazaru, po profesiji je glumica. Trenutno živi u Splitu sa svojim suprugom, fudbalskim trenerom koji je nekada bio profesionalni fudbaler, a sa njim ima I sina. Do 18. godine je radila u Kruševačkom pozorištu, sa 19 je postala najmlađa prvakinja u pozorištu u Subotici, a na vrhuncu svoje glumačke slave je odlučila da postane majka.

Glumila je u mnogim pozorištima po bivšoj Jugoslaviji i šire, nosilac je državnih nagrada. Sebe opisuje kao putnika, živela je u dvadeset gradova širom Evrope, ali se najlepše oseća na našem tlu I jedva čeka da se useli u velelepni grad nadomak Beograda I stekne nova iskustva. U “Zadrugu 3” ulazi jer se kockala sama sa sobom I želi da ovo bude jedna od njenih priča. Poruka za buduće cimere je: “Samo da preživimo ovaj dan. Da to ne bude igra bez granica, da budemo zadrugari, da preživimo zajednički I budemo jedna porodica. Da izađemo čisti i bez fleka, jer te fleke ostaju u nama”.

Nina Babić rođena je 11. aprila 1999. godine, profesionalna je plesačica, učesnica takmičenja “Pinkove zvezde – All Talents”. Cilj njenog ulaska je da pokaže da u “Zadrugu” može da uđe, kako ona kaže, “normalna devojka”. Nikog od zadrugara koji će se sa njom useliti u Belu kuću ne poznaje lično, ali ih zna sa televizije. Nije zauzeta – slobodna je devojka u svakom smislu, a ono što može da se očekuje od nje jeste da se šali, da igra, da bude vesela, ponekad malo tužna jer će joj nedostajati porodica. Priznaje da je nedavno stupila u kontakt s Vladimirom Tomovićem i da se raduje što će ući bnar jedna osoba koju malo bolje poznaje i što će tu imati “nekog svog”.

Miljana Kulić jedna je od najkontroverznijih i najpoznatijih rijaliti zvezda. Završila je srednju pravno-birotehničku školu, rođena je 1993. godine u Nišu, gde živi sa majkom Marijom Kulić, takođe učesnicom “Zadruge”, ocem Sinišom, sestrama Tijanom i Anom i sinom Željkom, kojem je nedavno proslavila prvi rođendan. Ona je uzela učešće u prethodne dve sezone “Zadruge” – u prvu je ušla u blagoslovenom stanju, a po završetku serijala se porodila, pa ponovo ušla u rijaliti, u drugu sezonu.

Glavni motiv joj je, kako kaže, novac. Ona nema dlake na jeziku, zbog čega neretko upada u žustre rasprave sa zadrugarima, ali i svojom majkom. Njenom ulasku neće se obradovati Lepi Mića, Vladimir Tomović, Mirko Gavrić i drugi zadrugari, sa kojima je u neprijateljskim odnosima. Osim po svojim urnebesnim performansima na “Zadrugovizijama”, ali I žustrim svađama, ostala je upamćena i po ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, prošlogodišnjim učesnikom, za kojeg se i verila – usledio je raskid, javno prepucavanje, a potom I ponovno pomirenje, pre svega nekoliko dana.

Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

Ivana Radić dolazi iz Beograda, 23 godine ima, bavi se muzikom. Nadimak joj je Veštica. Napustila je srednju ekonomsku školu jer su njena ljubav, kako kaže, bubnjevi. Za sebe kaže da je staložena i mirna osoba. U "Zadrugu 3" ulazi kao solo devojka, zaljubljive je prirode, pa u skladu sa tim može se očekivati i ljubavna veza u rijalitiju.

Voli duhovite momke, ali mora da je privuče i fizičkim izgledom. Seks pred kamerama je vrlo moguć, ukoliko je reč o partneru prema kojem će osetiti pravu ljubav. Zna da bude britka na jeziku kada to zatreba, ali fizički obračun nije moguć. Nije ljubomorna i ne misli da će imati konflikt sa devojkama.

zadruga 3

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Marija Kulić ispričala gde će biti mali Željko dok su ona i Miljana u Zadruzi!