Miki Đuričić
Rajko Ristić/Alo!
Miki Đuričić

Rajko Ristić/Alo!

Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Posle šamaranja Suzane Perović i udaraca štakom koje je uputio Nadeždi Biljić u "Zadruzi 2", Miki Đurićić dane provodi u kućnom pritvoru, u svom rodnom Kupinovu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Miki se povremeno oglašava fotografijama i statusima na društvenoj mreži Instagram, putem kojih obožavaoci mogu da prate njegove svakodnevne aktivnosti. Na jednoj od najnovijih fotografija, prvi put možemo videti i nanogicu koju Miki mora da nosi tokom trajanja kazne:

"Došao školski da farbamo kapiju. Ilija nosonja", napisao je Miki u statusu.

Miki Đuričić

Screenshot Instagram

Miki Đuričić, Foto: Screenshot Instagram

Podsetimo, Miki je osuđen na 12 meseci kućnog pritvora, a u medijima se nedavno pojavila informacija da bi Miki sa nanogicom mogao da postane i učesnik "Zadruge 3".

Nadežda preduzela OŠTRE MERE! Evo šta će uraditi Mikiju zbog BRUTALNOG prebijanja, a otkrila i da li ulazi u Zadrugu 3! (VIDEO)

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 19.07.2019. 21:17 - 19.07.2019. 21:38 Pinkova zvezda i učesnica rijaliti programa "Zadruga" Nadežda Biljić prolazi kroz pravi pakao. Nadežda Biljić, Foto: alo! Nadežda Biljić je jedna od najkontroverznijih učesnica obe sezone "Zadruge". LUKSUZ U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA!

Pogledajte BONUS video:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!