Mina Mensur
Ata images
Mina Mensur

Ata images

Foto: Ata images

Iako se prvobitno mislilo da je Mensur po završetku superfinala otišao kod Mine u Inđiju, ona za medije otkriva da to nije istina, ali da je tačno da su noć proveli zajedno.

- Nismo kod mene, negde smo malo sklonjeni od svih. Hoćemo malo da se osamimo, da ne idemo među ljude. Mnogo se volimo, tek smo shvatili kad smo se razdvojili koliko nam je teško da budemo razdvojeni - kaže Mina, dok Mensur dodaje:

Mina Mensur

PRINTSCREEN

Foto: PRINTSCREEN

- Mene su i brat i njegov drug čekali tamo, Mina mi je isto tamo bila... Teško mi je pao taj njen odlazak, iskreno. Oni, moja braća, su daleko odavde, nisu blizu, a neophodno je da budemo blizu Šimanovaca i Dedinja zbog emisija, pa sam otišao sa Minom, tako nam je lakše, a i taman malo da budemo zajedno, da se osamimo. Iznajmili smo apartman.

Pitali su Mensura i da li je stupio u kontakt sa Mininom majkom Ivanom Vrbaški, koja je bila protivnik njihove veze i žestoko je osuđivala njegovo ponašanje.

- Porazgovarali smo ja i Minina majka, sve je okej. Ništa mi ne zamera, te neke stvari koje su se izdešavale smo rešili da zaboravimo - kaže Mensur.

Bili smo u kontaktu ja i Ardijan zbog Mensura, zvala sam ga odmah čim sam izašla. Tapriča, netrpeljivost, je malo napumpana, to da mene neko mrzi... Korektni odnosi za sada. Normalna komunikacija između normalnih ljudi, to je sve - kaže Mina.

- Objasnio sam Ardijanu kako stoje stvari, složio sam se sa njim i to je to. Nisam imao priliku toliko da razgovaram sa njima o Mini, ali u svakom slučaju za sada je okej. Zajedno smo, njima je to sada verovatno jasno - rekao je Mensur.

Mina Mensur

PRINTSCREEN

Foto: PRINTSCREEN

- Nismo planirali ništa, kada je to u pitanju. Planirali smo da idemo u Bar, ali ne možemo zbog tih problema na graničnim prelazima. Ne znam šta će da se dešava, još se nisam ni sa majkom čuo, tako da ću reći kad budem nešto više znao.

Za kraj, Mensur je prokomentarisao svoj sinoćnji plasman, ali i Ivinu pobedu.

- Svaka čast svakome, Iva je pobednik, očigledno je tako i to je to... A što se tiče Marka, ne bih previše komentarisao. Ja sam zadovoljan svojim plasmanom, ništa nisam ni očekivao previše... Mene apsolutno nije zanimalo to, bilo mi je bitno da sam živ, zdrav i da se čujem s ljudima koje volim. Znao sam da prvo mesto ne mogu biti, mislio sam da mogu biti drugoplasirani, ali eto...

 

PROČITAJTE JOŠ: