SPOMENUO CIFRU OD 50.000 EVRA! Miloš Bojanić besan na Dalilu: Sve sam joj dao! Sponzorisao je nakon "Parova"?!

Tužna!

Miloš Bojanić
Miloš Bojanić, Foto: Printscreen

Nakon današnje raspodele budžeta, Miloš Bojanić i Dalila Dragojević ušli su u žestoki sukob, kada je on osuo paljbu po njoj zbog toga što mu je dala najmanji budžet. Bojanić je naveo da je on indirektno učestvovao finansijski u izgradnji njene kuće, zbog čega je ona istakla da će ga tužiti.

ISTERALA JE IZ HOTELA, PA DOBILA OTKAZ! Zadrugarku napali zbog Marka Miljkovića! Odmor joj došao glave!

Nakon sastanka, Bojanić je pričao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom i tom priliko osuo ponovo paljbu po Dragojevićki, za koju je smatrao da je nezahvalna.

 

- Ona je došla, kao ona će da se oduži. Donela je domaće semenke pržene i komad sudžuka. Mi je poslužili, večerali kod nas. Branka imala parfem, svoj najbolji parfem, uzmem i kažem da je ona donela. Koliko je žena za nju radila, šta da kažem: "Evo ti semenke". Ja sam čuvao to, ja sam sve pretrpeo. Ja joj dao trećinu kuće. Ja joj dao moju sliku, da se svako veče klanja - pričao je Bojanić.

Miljana Kulić

Hitna kazna za ove zadrugarke! Ovo više nikad neće ponoviti!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 21.10.2019. 17:33 Kršila su pravila! Zadruga, pismo, Foto: Screenshot Youtube Nakon raspodele budžeta, Veliki šef je poslao pismo o novoj igrici. Prvo se prijavilo 30 dobrovoljaca, a među njima su se našli i Tara Simov i Iva Grgurić.

 

- Zaradila je 50.000 eura na pobedi, a ja sam joj dao, nebitno koliko sam joj dao - dodao je on.

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi