Miljana Kulić
Alo.rs
Miljana Kulić

Alo.rs

Miljana Kulić, Foto: Alo.rs

I dok su mediji spekulisali da je Kulićeva, nakon diskvalifikacije, napustila zemlju kako bi se odmorila od svega, Miljana je u najstrožoj tajnosti doputovala u Beograd, gde se pripremala za ono što je očekuje narednih meseci. Po dolasku u srpsku prestonicu, Kulićeva se smestila u jedan stan u centru grada, a onda krenula s obilaskom salona.

Miljana Kulić

Alo.rs

Miljana Kulić, Foto: Alo.rs

Miljanu smo najpre fotografisali ispred stana, dok je u bademantilu, obavljala telefonski razgovor, a potom se spremila za odlazak u grad.

Miljana Kulić

Nenad Vujanović

Miljana Kulić, Foto: Nenad Vujanović

Međutim, nije joj pošlo za rukom da pronađe taksi, te je morala da uđe u gradski prevoz kako bi na vreme stigla na zakazani tretman. 

Miljana Kulić

Alo.rs

Miljana Kulić, Foto: Alo.rs

Miljana je prvo posetila frizerski salon, u kojem je nadogradila kosu, a potom je se uputila na tretman lica i masažu, ali i nadogradnju trepavica.

Miljana Kulić

Alo.rs

Miljana Kulić, Foto: Alo.rs

I taman kada smo pomislili da je Kulićeva završila sa svim tretmanima, ponovo nas je iznenadila. Nakon što je nadogradila trepavice, Miljana je nekoliko minuta provela u solarijumu.

Ali čini se da su je brojne obaveze iscrpile, te je po izlasku iz kozmetičkog salona morala da svrati u pekaru, gde se počastila velikim sendvičem i parčetom pice.

Miljana Kulić

Paparaco Alo

Miljana Kulić, Foto: Paparaco Alo

Kulićeva je pred ponovni ulazak u „Zadrugu“ za „Alo!“ poručila da se razočarala u mnoge cimere. 

- Nakon mog izlaska, shvatila sam da su i oni koji su mi glumili prijatelje obični dupljaci. Kada su objavili da sam diskvalifikovana, nisu ni odglumili da im je teško. Ma reč jednu nisu rekli. Kada se vratim, plan mi je da ih sve izvedem iz takta, dok ne polude i sami se ne diskvalifikuju - rekla je Miljana za „Alo!“.

Miljana Kulić

Printscreen/YT

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/YT

Inače, šta je sve Miljana radila u Beogradu, moći ćete uskoro da vidite na portalu „alo.rs“ u emisiji „48 sati sa Miljanom Kulić“.

Komentari (1)

??????

25.02.2020 02:15

Dokle ce sef da forsira ovu budaletinu i da joj sve dozvoljava ? Koliko je ona lazov i koliko ne drzi do svoje reci je sto je u "Magazinu inn " pre par dana izjavila da nece vise ulaziti u rijaliti , da joj je dosta rijalitija u kojem provela 6 godina. I , eto frljave budaletine opet nazad . Boze , koliko nas zaglupljuju sa ovom logoroicnom budalom , svadjalicom , lazljivicom , pijandurom ...koja naskace na muskarce , a kada je oni odbiju , onda ona laze da joj je to bila taktika .