Osman Karić ponovo spojio Kiju i Stefana! Evo šta je poručio Kockarevoj

Alo.rs/G.T | vip 2020-07-08 21:51:52 2020-07-08 21:51:52

Da li će mu Stefan zameriti?

Instagram/printscreen

 

Zadrugar Stefan Karić poznat je, pored ljubavnih veza sa mnogim devojkama iz javnog sveta, i po svom prijateljstvu sa Kijom Kockar, koja ga podržava sve vreme otkako je ušao u "Zadrugu", a čak mu je i ukazala na greške tokom jedne "Zadrugovizije".

Podsetimo, Stefanova devojka Ivana Šopić došla je u sukob sa Kijom tokom ,,Zadrugovizije", zbog čega joj je on veoma zamerio. Čak je i Osman Karić, kao Stefanov otac, od tog trenutka promenio mišljenje o Šopićevoj zbog nekulturnog rečnika koji je koristila tokom rasprave sa Kockarevom.

Međutim, izgleda da se Osmanovo mišljenje promenilo, pa je na svom Instagram profilu pecnuo Kiju storijem.

Nešto se razmišljam. Kija, drugarice moja. Ti mi deliš savete, a čujem da mi jednu objavu podrške nisi dala na svom Instagram profilu. Pitam se da li si ti zaista prava ili lažna drugarica - napisao je Osman.

 

Međutim, poznato je da Kija ne želi previše da komentariše zadrugare javno niti da se upušta u sve njihove priče, što je i svakako normalno jer nije deo ove sezone rijalitija koji je oborio sve granice gledanosti. Takođe, Stefan je zamerio ocu što se meša u njegov odnos sa Ivanom, a da li će mu zameriti i to što proziva njegovu drugaricu, ostaje da vidimo.

U video-prilogu možete se podsetiti kako je izgledalo sukob Ivane i Kije.

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više