Zadruga
YouTube/printscreen
Zadruga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

U ranim jutarnjim satima, dok su svi zadrugari spavali, Branislav Radonić Brendon počeo je da mesečari, te je drmnuo Mateju Matijevića, a onda je krenula rasprava.

- Nema pipanja mene kada spavam! Šta ti hoćeš? 'Ajde vožnja! Promeni krevet, molim te! Već sutra! Ti si izvršio vid agresije na mene, tužiću te za ovo, niko se ovako nije ponašao prema meni! Glumi mangupa drugoj osobi! Za ovo ću ti se osvetiti! - vikao je Brendon.

Miona Jovanović, s druge strane, odlučila je da vodi duge razgovore sa Mimom Živković i Jelenom Pešić o ljubavnim problemima koji su je zadesili od početka njenog boravka na imanju.

Kako je poznato, Miona je imala aferu i sa Vladimirom Tomovićem i sa Filipom Đukićem, a sada je oko bacila i na Luku Belića. Međutim, ono čega se Jovanovićeva sada setila, jeste da napolju ima dečka koji je čeka, kako je tvrdila, te da zbog toga ne može da se prepusti Luki.

- Da si mi rekla... - komentarisala je Mima.

- Šta da ti kažem? Šta s*reš? Šta vidiš? Ja stvarno ne osećam, on jeste simpatičan, ali ništa više! - odbrusila je Miona Mimi.

-Zakuni se u brata? - upitala je Mima.

- Kunem se! - rekla je Jovanovićeva.

- Nemoj da lažeš! - odbrusila je Živkovićeva.

- Meni su se stvarno sviđali samo Tomović i Filip, Karić mi je bio samo trip u glavi. Ja ti se zakunem u brata i ti meni kažeš da ja lažem. Možda ću za nekih nedelju dana to videti, sada ti kažem da mi se ne sviđa, jednostavno ne osećam. Možda ću da vidim za 20 dana, sada ne znam. - uzvratila je Miona.

Zadrugarke su nastavile da je ubeđuju da joj je potreban muškarac, ali ona nije htela da popusti.