Zadruga logo, ulazak
Promo
Ceca Kitić

Masanori Jošida/Alo!

Ceca Kitić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Nekadašnja rukometašica Svetlana Ceca Kitić odlučila je da danas uđe na luksuzno imanje u Šimanovcima i pridruži se "Zadruzi 3".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, sportistkinja se na ovaj korak odlučila isključivo zbog novca.

"Oni su mene zvali... moram da budem iskrena, pravi razlog su pare. Dobila sam ponudu koja se ne odbija, ne mogu reći cifru, ali sam sigurna da bi svako na mom mestu prihvatio to. Sigurno neću obrukati moju decu, biću šta jesam. Znam da ti rijalitiji izvlače najgore iz čoveka, ali ni ono najgore u meni nije toliko drastično. Nemam ničega čega bih se stidila, uradila sam neke pogrešne stvari kao i svi" , izjavila je Ceca za "Blic".

 

Ceca Kitić

Printscreen

Ceca Kitić, Foto: Printscreen

 

"Imam cilj, to je novac koji će mi rešiti sve što imam da uradim. U januaru mi je godišnjica braka mami i tati pa planiram da im priuštim neki lep poklon. Častiću i sebe, jer mi je auto slupan, kupiću drugi. Imam cilj, imam neko ime i prezime, možda stvorim neki autoritet među mlađima. Ne znam ih isto, ali sam sigurna u sebe, uvek sam putovala i bila u kolektivu. Sigurna sam da neću raditi ništa što bi me koštalo, jer sam na težak način stvorila ime i prezime" , tvrdi ona.

Ceca Kitić

Screenshoot Instagram

Ceca Kitić, Foto: Screenshoot Instagram

 

Podsetimo, Ceca je neko vreme bila u problemu zbog kradita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan. Pored toga, saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlezda. 

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Komentari (1)

Surovo realan

28.09.2019 21:18

Nije "nekadasnja" vec zvanicno najbolja rukometasica svih vremena