logo
Printscreen
logo

Printscreen

Foto: Printscreen

Kada su stigli u salu, Milan je obavestio zadrugare o igrici koju je pripremio Veliki šef. David i Marko su morali da dovlače korpu do sebe tako što će motati kanap koji je zakačen za nju, a ništa iz korpe nije smelo da ispadne.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Miljković je osvojio 93% glasova publike nakon dupliranja, a David je imao 7%, te je morao da zauvek napusti imanje. Đoganijeva je prišla svom dečku, a Ana Korać je sačekala da se David pozdravi sa svima, kako bi se pozdravila sa njim.

Zadruga

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Koraćeva je naskočila na svog dečka i počela da ga ljubi, a i on i ona su imali osmeh na licu. Izgleda da su sve suze potrošili na momačkoj i devojačkoj večeri, kada je Dragojević saznao da je nominovan. Luna i Marko su komentarisali da su Miljkovićke izdominirale i da su zadovoljni glasovima.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

 

Komentari (1)

Veronika Star

08.06.2020 08:22

Kada vidim ovu pro......ku kako glumi "malu slatku devojcicu" pripadne mi muka, a onda se setim da su Lolite na ceni, pa se ona uvezbala sa deduskerama da nam se prikazuje kao slatkis roze, koji nosi igrackice........ ovo je za posmatranje....... Zajedno sa ovom svojom kucnom pomocnicom, su tako uvezbali to svoje mehanicko cmakanje i neprirodan odnos.... ali profesionalci su profesionalci...