"DRAGANA JE UŽASNA" Oglasio se Edin priajatelj: Svaki dan je u kontaktu sa Tortinom ženom, a evo kako komentariše njegovo ponašanje

Au!

Dragana i Edis
Dragana i Edis, Foto: printscreen

Ljubavni trougao koji već nedeljama potresa "Zadrugu", najgledaniji rijaliti program na ovim prostorima, čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić. Gledaoci su svakodnevno svedoci različitih događaja u kući kada je ovo troje zadrugara u pitanju, a niko ne zna šta će se na kraju desiti i ko je tu iskren, a ko ne.

Fetićev drug, koji se takođe zove Edo, rekao je da on gleda ono što se dešava u velelepnom gradu u Šimanovcima i da li je njegov drug onakav kakav je i napolju.

Edis Fetić
Edis Fetić, Foto: printscreen

- Situacija u Zadruzi mi se ne dopada, blago rečeno. Pre svega zato što Edisa ne prepoznajem jer je totalno drugačiji napolju. Ili je prebrzo postao fantastičan rijaliti igrač, ne znam. Draganino ponašanje je užasno, jedno misli, drugo govori, treće radi - započeo je Edo i istakao da Dragana sa njegovim drugom napolju ima život "kao na filmu":

- Edis ne bi prešao preko mnogo manje stvari napolju. E sad, da li se on igra ili glumi, pojma nemam, ne znam šta mu je u glavi. Dragani se dopada Vladimir, ali zna da sa Edisom ima filmski život napolju u svakom smislu te reči, pa se bori sama sa sobom. Njena izjava da joj je Vladimir poslužio kao sredstvo za osvetu je smešna. Pokušava da spere svoje katastrofalno ponašanje.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović
Dragana Mitar, Vladimir Tomović, Foto: Screenshot

Na samom kraju, upitali smo Eda da li je u kontaktu sa Fetićevom suprugom Zilhom i kako ona gleda na sve ovo što se dešava u Zadruzi.

- Svakodnevno sam u kontaktu sa njom. Ne izjašnjava se previše, tako da ne znam šta bih vam rekao - zaključio je Edo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi