Dušica Jakovljević
Printscreen
Dušica Jakovljević

Printscreen

Foto: Printscreen
Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Otac sam koji nikada nije podržavao ni primenjivao takve vaspitne mere. Kao i svaki čovek, kao i svaki roditelj, sigurno je da sam napravio mnoge greške u vaspitanju svoje dece, povisio ton mnogo puta, ali nikada ne bih ugrozio njihovo psihičko ili fizičko zdravlje. Zamoliću sve medije u Srbiji da nam dozvole da dostojanstveno rešimo ovu situaciju koja je nastala kao jaz u komunikaciji jedne porodice, te vas molim da poštedite spominjanje imena Dušicine i moje dece koja nisu medijske ličnosti i ta vrsta pažnje im nije potrebna - izjavio je Miljuš.

Zadruga 3, Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Podsećanja radi, tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Miljuš maltretirao svoje dete, zbog čega ga je bivša supruga prijavila policiji. Ona nije želela da komentariše ceo slučaj, a kako se pisalo, njih dvoje su tokom jučerašnjeg dana dali izjave u policijskoj stanici na Vračaru.

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Rajko

08.05.2020 12:44

Dusicu znam iz grada mnogo voli dase nakrese alkohola posle kupi neke lose momke pa ima kojekakva predvidjanja.Nista joj neverujem.

zivka

08.05.2020 21:10

Strasno.Zao mi je djeteta majka lujka pjandura otac vjerovatno nervozan kriza nije sa djecom kao ni majka pa mu sve smeta pa udri po neduznom djetetu.

Zarko

09.05.2020 01:32

Voditeljka zadruge prosipa pravila igre koja je naucila vodeci zadrugu. Kakav voditelj takva i zadruga, a kakva zadruga takva joj je i porodica. Opravdava sebe huskajuci policiju na oca svoje dece. Mozda misli da bi Dzekson bio mnogo bolji na tom mestu. Fuj!!!! Ma fujcina!!!!! Da li treba da raspravljamo ko je na gubitku? Ucimo sta ne treba raditi nikad u zivotu.