Luna, Anabela, Marko
YouTube/printscreen
Luna, Anabela, Marko

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen
Luna i Marko

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen
Luna, Anabela, Gagi, Marko

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

 

Komentari (6)

Suza Kg

05.04.2020 17:26

Svako dete kome je data potpuna sloboda, bez nadzora, podržaće roditelja koji to omogućava. Ista greška kao i sa Lunom. U tim godinama je i Luna živela sa momkom, Nina uz odobrenje majke ide u inostranstvo sa momkom, ostaje sama kod kuće...pa Luna je izjavila da je sa očuhom i majkom pušila džoint. Uostalom, koja normalna žena bi podržala vezu svog deteta i oženjenog čoveka?

Sima II

05.04.2020 19:41

@Suza Kg - Ciganska posla

Sija

05.04.2020 18:14

Anabela je kraljica, samo napred.udri što jače MAJKO. Sve je to za dobrobit tvog deteta. Luna pravi fatalne greške,ona psihički nije dobro i ne rasudjuje valjano. NINA, prelepa mlada devojko,,istina uvek pobedjuje. Ni jednog trenutka nismo sumnjali u majčinstvo Anabele. Ona je žena jza primer, borac i neko ko se nikada neće predati.. Ovaj seoski djilkoš toliko zla i pakosti ima u sebi, a za lični interes bi prodao i svoju mamu. Njegovom prostakluku nema kraja.On Lunu ničim nije zaslužio.

Simo

05.04.2020 18:18

Bravo Nina, ne dozvoli da senka padne na tvoju MAJKU,jer je ona iznad svih. Posebna je.umetnik.Iznad svega dobar čovek. Bori se za tvoju sestru da je izvuče iz taloga, da je ovaj bolesnik ne uništi.Tu ni LJ od ljubavi nema, već samo njegov interes. On kupuje glasače preko nje. ološ nikada ne može biti čovek, jer je ogrezao u porocima. opijati su mu spržili mozak, očigledno da saa krizira,jer njegovo ponašanje je katastrofa.za saku osudu. prljavo igra,kao i uvek.

Suzana

05.04.2020 19:29

@Simo - Nije tacno,jer je Anabela sinoc rekla da nije imala novac i da Marko jeste odnio pare Nini!Nina laze isto kao majka,sestra i svi ostali!Sve manipulatori!

Suza

05.04.2020 19:26

Prvo Anabela je rekla da je zamolila Lunu da nekako dostave pare Nini a ona nije imala i to je sinoc i rekla!Nina laze isto kao i svi oni!