EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasila se Mina Vrbaški nakon napada na Mensura i otkrila pravu istinu : "Ono je velika sramota!"

Ajdarpašića su osudili kako je bio sa Minom samo zbog novca...

Mina Vrbaški
 Foto: Pink

Nakon sinoćne emisije "Narod pita" u kojoj je gostovao i Mensur Ajdarpašić u kojoj su ga gledaoci napali za nekoliko stvari, a najviše za to kako je bio sa Minom Vrbaški samo zbog novca, Mina Vrbaški se oglasila za Alo.rs. 

- Napadi sinoć na Mensura su meni bili odvratni, ja sam sve vreme pokušavala da se uključim u emisiju i da ga odbranim, ali nisam uspela. Najgore mi je bilo što su ga vređali za Bajram, praznik koji on slavi i da mu bilo ko kvari taj dan. On nažalost nije mogao da ide za Crnu Goru, a sve vreme su ga napadali i zbog toga - rekla je Mina za naš portal. 

Mina Vrbaški Mensur Ajdarpašić
 Foto: Alo.rs

Takođe, Ajdarpašića su osudili kako je bio sa Minom samo zbog novca. 

- To je apsolutna budalaština. On i ja smo po izlasku pokrenuli njegov Instagram profil kako bi bio aktivniji i zarađivao više. A i on je samostalno sklapao saradnje. Nisam mu ništa plaćala, niti ga sponzorisala. Ali sam bila uz njega, kao i on za mene. Sve i da je tako bilo, ljudi nemaju prava tako da mu govore - istakla je Mina Vrbaški. 

Gledaoci su tvrdili tokom emisije i da je za raskid kriva Mina jer je lajkovala sliku dečka Teodore Džehverović, preko čega Mensur nije mogao da pređe. 

- Nije razlog raskida nikakav lajk, jer ja već sada slabije pratim i lajkujem, iako sam inače bila opuštenija po tom pitanju. Mi se čujemo svakodnevno, komuniciramo normalno i nismo ni u kakvom ratu. Nije istina niti da mene neko bije ili maltretira. Volim ga i dalje - zaključila je Mina. 

Povezane vesti

 • Korisnik: zora
  03/08/2020 - 17:36
  Šta je ovo? Sva lažu pa menjaju i ližu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi