Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", dočekala je svojih pet minuta, pa je brutalno oplela po bivšoj ljubavi, Slobi Radanoviću i njegovoj novoj udatoj devojci, Jeleni Đuričanin Marković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Đoganijeva smatra da je pevača stiglo sve ono što je on njoj uradio i ne krije da joj je drago što je sada on predstavljen kao ljubavnik udate žene.

Podsetimo, Radanović je već pet meseci navodno u ljubavnoj vezi sa atraktivnom plavušom, koja je zbog njega navodno ostavila supruga, poznatog biznismena Igora Markovića.

Luna Đogani

Printscreen/Youtube

Luna Đogani, Foto: Printscreen/Youtube

 

Izvor blizak Luni Đogani prenosi za Srpski Telegraf, kako ona komentariše Radanovićevu najnoviju aferu, koja drma javnost:

- Slobu su stigle sve moje kletve i svaka moja suza. Ne mogu da budem neiskrena i da kažem da mi nije drago. Jeste, drago mi je samo zato što Slobodan nije ispao čovek prema meni. Evo, neka sada vidi kako je to biti ljubavnik. Baš me zanima kako će se sad ponašati, kada ga budu okarakterisali kao otimača tuđih žena - navodno je rekla Luna svom prijatelju, koji je njene reči preneo doslovce za Srpski telegraf.

Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

 

- Znate kako kažu, sve se vraća. Ovaj od gore sve gleda. Vidim da on pokušava da se izvadi iz čitave situacije, ali je i više nego očigledno, da je on sa tom udatom ženom u vezi. Baš me zanima šta li njen muž, za kojeg Sloba kaže da ga poznaje i da je gospodin, ima da kaže na to što mu je Radanović preoteo ženu. Nadam se da će debelo osetiti šta znači biti nečiji ljubavnik - navodno je rekla Đoganijeva izvoru, koji prenosi za Srpski telegraf.

Pogledajte BONUS video:

 

Komentari (3)

Ivana

14.11.2019 11:49

Tvoju prevaru je gledala cela Srbija,ovu njegovu gledamo preko zutih novina!!!!pA znamo sta oni sve pisu!!Dok ne potvrdi njen muz ili ih novinari uhvate sa njom moze samo sa se prica rekla kazala!!!Ti bi na ovu temu trebala da cutis i da nista ne komentarises!!!!

Jelena

14.11.2019 12:59

To Lunjaru Đon ne oslobadja krivice za nemoral i blud.

Nena

15.11.2019 08:08

Zabole Lunu ono njeno lepo dupence i za Sloba i za njegovu udatu sa decom.... Mislim "prijatelj" nije neki pouzdan izbor... Pitajte Vi Kiki jel ovaj put dobro naostrila oruzje? Jer je na drustvenim mrezama otvorena kladionica za koliko upada opet kod Slobe u stan....