Gagi Đogani
Screenshot Youtube
Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je navela, Gagijevoj ćerki Nini je najteže zbog njrgovog odlaska u rijaliti, pogotovo jer je joj je otac bio uteha dok je prolazila kroz teške trenutke.

"Kod njega je to tako, on je jako vezan za decu, za Lunu i Ninu, pogotovo za Ninu, on je stalno bio sa njom prethodne dve godine. Ona je plakala kada je Gagi trebao da uđe, rekla je "Nemoj tata, molim te, ja neću moći bez tebe". Ona je takvo dete, kad god joj je teško, ima nekih nesuglasica kući, škola, bilo kakvih problema, ona dođe kod njega i izjada mu se. Nina je sinoć došla kod mene, zajedno smo sve to gledale, ona je to teško podnela, žao joj je kad Gagi tako zaplače, i Luna je tu od jutros isto", ispričala je Nađa i dodala da se on često seti nekih stvari koje je radio sa Anabelom:

"Često se on seti, iznese emocije, sve to što priča, ja to sve znam, deca njegova isto znaju, rado se seti, to mu je lepa uspomena. I nikad neće reći ništa ružno."

Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

"Pratimo ga, naravno, gledamo non-stop. Dobar je, skroz je dobar, malo se ne ističe, ali meni je drago, ne može ništa na silu, da pravi neke priče. Nije da ga nema, da je nezanimljiv, ima i gorih, on je dobar", rekla je Nađa i dodala da ne misli da će mu neka devojka zapasti za oko.

"Pa ja ne vidim nijednu, ne vidim da neka može da mu se svidi. Sve su nekako takve da gledaju i zalepe se za nekog malo drčnijeg, poput eto Vladimira, Stefan. Mateja mi je poput Gagija. Devojke su budi Bog s nama, lepe su, ne mogu da kažem, ali jure novac, lepe se za dečka poput Vladimira i to tako", iskrena je Nađa.

Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Nađa je otkrila da li poznaje devojku koju je Gagi pomenuo, a sa kojom je imao kratku romansu neposredno pred ulazak u "Zadrugu". Gagi je ranije istakao da se nada da će ga ona čekati, ako je prava ljubav između njih, iako je nije uslovio, ali ne zna da ga ona zapravo čeka.

"Znam ko je ona, upućena sam u sve, mi se čujemo, ona redovno dolazi i sve je u najboljem redu. On je njoj rekao "Ako budeš čekala, bude sve okej, kad budem izašao, biće nešto. Ako ne, ja te ne zadržavam, idi svojim putem" i to je to, nije hteo da je zadržava, ne zna koliko će ostati i smatrao je da nema pravo da tako nešto traži od nje. On je njoj sve rekao u lice, međutim, ona je rekla "Tu sam", nisu obećali nešto jedno drugom posebno, on se zaljubio, u stvari zagrejao baš pred ulazak, tako da videćemo", zaključila je Nađa.

BONUS VIDEO

Pogledajte šta Tijana Ajfon radi bez grudnjaka i u kratkom šortsu kad je niko ne gleda!

 

Komentari (2)

Stefan

10.10.2019 12:13

Nina je odrasla. Ima decka. Ozbiljna veza. Tražila prsten. Savetovala Lunu u telefonskom razgovoru. Pametnija je od Gagija.

ja

10.10.2019 14:57

opet ovi glume neko ludilo