logo
Printscreen
logo

Printscreen

Foto: Printscreen

- Fenomenalno sam. Ja uvek dobijem par kilograma, ja sam opuštena, ovo smatram svojom kućom, danas nešto razmišljam, ja sam više sa Mićom nego sa mojim bratom. Ušla sam sto i nešto dana kasnije, to je moja greška, ali nisam zaista mogla. Nisam znala ko je sa kim, gde se ko premešta, to su se parovi izmenjali, dok sam ih pohvatala. Formirane su priče, a akteri govore sve. Ne mogu baš svaki put da skačem, a tu je Đedović koji je fantastičan, isto i Mića. Ponekad je bolje ćutati i slušati - rekla je Zorica.

- Mene su Edo i Dragana ubili, to je priča koja je mene razbila - dobacio je Mirko.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ako ćemo realno, Janjuš jeste stariji, njegov ulog je mnogo veliki, ali ni Maja nije naivna. Histerična je, on ništa ne radi, niko ne vidi šta on radi. Ja znam Majinog oca koji je dobar čovek, ja ne znam kako je on ovo preživeo. Ona meni izgleda kao dete kom ne daš igračku, onda kreće da se valja po podu ako nešto ne dobije. Ona je jasno dala do znanja da neće biti sa njim kad izađe. Ona njemu nije prva u rijalitiju, imali su s*ks svaki dan, čovek je u komadima, a ona može samo da kupi mrvice. On je nesrećan, nije mu dobro, ako bude imao uopšte koga da pogleda u oči. Mića svaljuje svu krivicu na Janjuša, a ona nikoga ne sluša. Ja sam sa Đedovićem pričala da se napolju prikazalo nešto za Janjuša i Šopićku, ali nisam znala koliko da pričam. Nema tu nešto da promakne, bojala sam se da ne pogrešim, ne želim da se to nešto prvo od mene čuje. Oni su se uplašili istine - rekla je Zorica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku:

Veliki šef je potom napravio drugi presek za prethodno veče, te je voditelj Ognjen Amidžić ponovo ušao u Belu kuću kako bi zadrugarima saopštio ko je sledeći ko će napustiti velelepno imanje, kao takmičar koji je u tom trenutku imao najmanji procenat glasova.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Voditelj Ognjen podigao je Milicu Kemez, Marka Janjuševića Janjuša, Marka Đedovića i Minu Vrbaški.

- Zadrugari koji napušta Zadrugu je Mina - rekao je voditelj Ognjen.

Mina je imala vremena da se pozdravi sa zadrugarima, kao i sa svojim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, a potom se uputio ka studiju, gde će obaviti razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

- Čekam te! Volim te! - rekla je Mina Mensuru u suzama.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

 

PROČITAJTE JOŠ: