Dušica Jakoviljević
Screenshot
Dušica Jakoviljević

Screenshot

Dušica Jakoviljević, Foto: Screenshot

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras ugostila dva rijaliti suparnika Davida Dragojevića i Lepog Miću koji su širokim narodnim masama dobro poznati po nesuglasicama i žestokim sukobima u "Zadruzi 2" i to zbog preljube koju je David priredio svojoj tadašnjoj verenici Aleksandri Subotić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

David Dragojević

Screenshot Youtube

David Dragojević , Foto: Screenshot Youtube

 

Međutim, Dragojević je u tom trenutku gledao u svoj mobilni telefon, što je voditeljka osudila: 

"Ja neću da postavljam pitanje dok gost gleda u telefon, dokle gost ne poštuje gledaoce, televiziju Pink i mene kao voditelja.", rekla je Dušica.

Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Dušica Jakovljević, Foto: Screenshot Youtube

"Ja ne znam koga ne poštujem. Slušam te. Ja nisam ni prvi ni poslednji koji gleda u telefon", drsko je rekao Dragojević, na šta ga je Dušica upitačla odakle mu tolika doza bezobrazluka:

"Ja neću da vodim razgovor na sedmogodišnjem nivou. Ja ti postavljam pitanje, a ti gledaš u telefon. Odakle ti ta doza bezobrazluka?", upitala ga je Dušica.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu:

Pogledajte BONUS video: 

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (4)

Beki

19.07.2019 23:56

ima li kraja njenom bezobrazluku...

??????

19.07.2019 23:58

Bravo Davide. Hteli su da te ponize , ali , tvojom inteligencijom osujetio si njihove zle namere. Voditeljka je veoma subjektivna , sto nema veze sa profesionalizmom.

Istina

20.07.2019 06:12

Voditeljka je pristrasna. Umisljena. Drska. Stalno mlatara rukama i nogama. Znam da necete ovo objaviti jer vam se ne svidja tudje misljenje.

Jad i cemer

20.07.2019 08:29

Ova umislila da je neko, pa namece svoje misljenje da je jedino ispravno , kao sto to radi i onaj prostak uzasnog vokabulara. Jad i cemer !