zadruga
Printscreen/Alo.rs
zadruga

Printscreen/Alo.rs

Foto: Printscreen/Alo.rs
Neda Miljković

Alo

Foto: Alo/Premijera vikend specijal

- Sad kad bi Marko i Luna bili pored mene ja bih njima rekla da se uhvate za ruke i da izađu iz "Zadruge". Vidi se da se vole i treba da rade i zarade van rijalitija. Teško mi pada dok ga gledam. Luna plače, ali moj Marko sve drži u sebi i to me nervira.

Markova majka se potom osvrnula na odnos sa Anabelom:

Neda Miljković

Alo

 Foto: Alo/Premijera vikend specijal

- Anabela je kriva za sve! Ona se i ne zove Anabela, već ima drugo ime iza kojeg se krije, samo ne znam zašto. Svi vide ko je ona i šta je. Ništa lepo o njoj nemam da kažem. Ako Marko i Luna ostanu zajedno kad izađu iz rijalitija, ona će njima da se meša u vezu, jer sam uočila da Anabela ima nešto protiv njihove veze, ali ne znam zašto. 

- On je takav kakav je, za njega se lepe devojke još od petog razreda osnovne škole, to znam, ali zašto se lepe, e to stvarno ne znam.

Neda Miljković

Alo

Foto: Alo/premijera vikend specijal

Na samom kraju Markova majka prokomentarisala je da između Jelene i Lune ne bi izabrala ni jednu za snajku, čime je pokazala da ipak ne vidi Lunu pored njenog sina na duže staze.

- Ako Marko nastavi da živi ovako kako živi i ja ću da ostavim kuću i odem u beli svet. Dosta mi je svega, ne mogu više sama - završila je Nedeljka Miljković.

Komentari (2)

Mamita

03.05.2020 19:24

Ženo primiri hormone.Nikada Lna više neće biti sa Markom.Ta priča je završena. Nije on čovek za nju.ne treba je kockar,alkos i čovek koi nema poštovanja, kulturu i manire.Ni posao.ni dan radnog staža,.Luna njega ne voi, gde si ti videla ljubav?.Luna je glumica, to joj je struka i fax jer je tu školu sa najvišom ocenom zvršial.Ušla sa njim u vezu da povredi bivšeg. Ne voli ga, sve je igra.On ne voli nju,samo vidi interes,kupuje glasove,igraprljave igre i želi da proda njen stan da vrati dugove

Andreja

03.05.2020 19:29

Anabela je divna majka a iznad svega dobar čovek. Tvoj sin je sirovina teška, bez poštovanja i kulture, obična seljačina, koga ni jbeogradska kaldrma nije dovela u red. Nije on čovek za Lunu.Suviše je ona mlada i slaba da bi se borila sa njegovim porocima. To je gosodjo tvoj problem.Samo si okasnila da ga vaspitaš,jer ima 37 godina, a kvalitet nula. Mag je manipulacije i prevara.Nikada više Luna neće biti sa njim. To je sada završena priča. Ona nastavlja život tamo gde je stala.Luna ga ne voli