Neda Miljković osula žestoku paljbu po Anabeli: "Dosta mi je svega!" (FOTO)

Alo.rs/D.R. i T.S. | vip 2020-05-03 17:15:20 2020-05-03 17:15:20

Majka popularnog zadrugara nije mogla da ostane imuna na trenutna dešavanja u rijalitiju!

Printscreen/Alo.rs

- Sad kad bi Marko i Luna bili pored mene ja bih njima rekla da se uhvate za ruke i da izađu iz "Zadruge". Vidi se da se vole i treba da rade i zarade van rijalitija. Teško mi pada dok ga gledam. Luna plače, ali moj Marko sve drži u sebi i to me nervira.

Markova majka se potom osvrnula na odnos sa Anabelom:

- Anabela je kriva za sve! Ona se i ne zove Anabela, već ima drugo ime iza kojeg se krije, samo ne znam zašto. Svi vide ko je ona i šta je. Ništa lepo o njoj nemam da kažem. Ako Marko i Luna ostanu zajedno kad izađu iz rijalitija, ona će njima da se meša u vezu, jer sam uočila da Anabela ima nešto protiv njihove veze, ali ne znam zašto. 

- On je takav kakav je, za njega se lepe devojke još od petog razreda osnovne škole, to znam, ali zašto se lepe, e to stvarno ne znam.

Na samom kraju Markova majka prokomentarisala je da između Jelene i Lune ne bi izabrala ni jednu za snajku, čime je pokazala da ipak ne vidi Lunu pored njenog sina na duže staze.

- Ako Marko nastavi da živi ovako kako živi i ja ću da ostavim kuću i odem u beli svet. Dosta mi je svega, ne mogu više sama - završila je Nedeljka Miljković.

Expand player
Pogledajte više