Edo, Dragana, Zilha
Screenshot
Edo, Dragana, Zilha

Screenshot

Foto: Screenshot

Dragana Mitar i Edis Fetić su rešili da ozvaniče svoju vezu i to javno tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga 3". Iako Draganina porodica podržava ovu vezu, kod Fetićeve familije nije tako. Naime, Dragana je javno ponižena od strane roditelja njenog dečka Edisa kada su joj pismom uputili gnusne uvrede nazvavši je f*ksom i Edu stavili do znanja da ne podržavaju vezu svog sina sa Mitrovom.

Povodom ovoga, oglasila se Draganina majku Jadranka, kojoj nikako nije bilo svejedno, da prokomentariše celu situaciju.

Dragana Mitar

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Kada sam čula za to pismo, posebno ona rečenica za Zilhu - "Zilha nas ne interesuje, samo unuci", to govori nešto iz njegovog života, da nije bio sa njom u dobrim odnosima. Ja samo mogu da komentarišem njihovu vezu kada izađu, kada budem videla na čemu su. Ako su oni ovo rekli za snaju koja im je rodila troje unučadi, šta je onda ostalo i sa kakvim elementima i epitetima da nazivaju Draganu. Velike ljubavi su zbog mešanja roditelja i pukle. Činjenica je i da neke veze treba da puknu jer prirodno nisu jedni za druge. Kada mi je rekla da Edo ima troje dece, ja sam joj odmah rekla: "To nije veza nikakva." Mozak mora u tim situacijama da radi, jer će svi snositi posledice. Loš izbor partnera trpe deca. Mi ne možemo da biramo roditelje, da li će biti nezadovoljni mamom ili tatom, ali to dete nije krivo zbog njihovog lošeg odnosa - rekla je Draganina majka Jadranka, a potom priznala da ona jedva i da poznaje Eda i da je "Zadruga 3" prava prilika da se Dragana i Fetić upoznaju.

Dragana Mitar i Edis Fetić

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Roditelji poslednji saznaju mnoge stvari, ja sam puno stvari o Dragani i Edu čula za stolom. Ja sam u "Zadruzi" upoznala kako se oni ponašaju 24 sata. Oni jesu u spoljnom životu zajedno dve godine, ali nikada nisu bili zajedno 24 sata. Dobro je što imaju sve ovo vreme da se upoznaju, šta dalje planiraju, neću da se mešam. Nisam se mešala ni u prvi brak, neću ni u drugi. Ona je moja, pa moja, to sada što oni rade ništa što bi ne znam šta izazvalo. Ne znam da li je to iskreno držanje među njima, oni su sada tamo 24 sata. Nismo se upoznali u smislu da je on dolazio kod nas. On je dolazio retko. Najviše što smo proveli vremena zajedno jeste za Jovanov rođendan, ali nije bilo da mi pričamo, jer je bilo mnogo novinara, deca su se zabavljala. Dragani je bila tada promocija, bio je to lep povod za okupljanje. Ovako o Edu ne znam ništa osim onoga što mi je Dragana pričala. Edo nikad nije povisio ton, on je staloženiji nego Dragana, ona ume da pukne. Da li će se Draganina i Edova veza produbiti i krunisati, ostaje da vidimo - rekla je Jadranka.