PRIZNALA SVE! Nakon što je procurela privatna prepiska sa Vladimirom Tomovćem oglasila se Lidija Vukićević: "On je tako romantičan!"

Mnoge je iznenadilo.

Lidija Vukićević i Vladimir Tomović
Foto: YouTube/Printscreen

Mnoge je iznenadio odnos glumice Lidije Vukićević i Vladimira Tomovića, koji su na društvenoj mreži Instagram delovali veoma prisno. Naime, na jednoj od fotografija koje je Tomović objavio, Lidija je ostavila srce, da bi on potom njoj odgovorio sa "Zlato moje".

Ovaj njihov postupak je mnoge iznenadio, pa su se svi zapitali da li među njima nečeg više od prijateljstva. Lidija je odlučila da stavi tačku na nagađanja i oglasila se.

Lidija Vukićević
Foto: printscreen

- Između mene i Vladimira je zaista krajnje prijateljski i korektan odnos. Mi se znamo i družimo odavno, još pre nego što je on ušao u rijaliti. On je iz Crne Gore i ja sam iz Crne Gore i tamo smo se i upoznali. On je divan momak, obožavamo životinje i imamo mnogo tema za razgovor, zaista sve prijateljski. Volim ga sa svim njegovim manama i vrlinama, ne znam da li ste znali da on divno piše, poetičan je, romantičan. Ja uvek glasam za ljubav i za nju živim, ali između Vladimira i mene je zaista samo prijateljski odnos, mnogo ga volim kao prijatelja - objasnila je Lidija.

Vladimir Tomović
Foto: Dejan Briza/Alo!

Da li će se na kraju iz prijateljstva roditi ljubav ostaje da se vidi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi