"NE ZNA DA JE ONA OPERISANA DVA PUTA!" Nakon optužbi da je Luna "TUKLA" baku, oglasila se Anabela, pa otkrila celu istinu! (VIDEO)

Atijasova iskreno odgovorila na pitanja o svojoj majci!

Luna Anabela
Foto: Printscreen/Alo.rs

Noćas su gosti u emisiji "Zadruga - narod pita" bili Anabela Atijas, Miljana Kulić i Stefan Karić. Tom prilikom voditelj je upitao Anabelu da li je ispratila uključenje njene majke Jadranke Polutak u ovu emisiju.

- Hoću da demantujem da je moja majka držala "lajv", ona to ne zna da uključi. Postojao bi neki snimak. Moja mama se po prvi put oglasila za 25 godina koliko sam na estradi. Gledala sam da je ne informišem o svom životu, ona se ljuti, kaže da je znala da bi me na silu odvela u Švedsku. Ona ima potrebu kao i ja za Lunu, ćutala je dostojanstveno.

Anabela Atijas
Foto: Printscreen/You Tube

- Nije ćutala, slala je pisma svojoj unuci - umešala se Anabela.

- Podržavala je unuku. Kada sam ja izašla iz grupe, ona nam je pomogla, i meni i deci, kada nismo imali šta da jedemo. To je baka koju je unuka hvalila i svojoj ljubavi iz "Zadruge 1", pričala da će ga voditi tamo da ga oporavi. Ona se javila o tome da ispriča o nama, nije potrebu imala da se gura javno. Neistine su da sam ikad digla ruku na svoju majku. Uvek sam imala strahopoštovanje, uvek mirno stojim ispred nje, nikad je nisam prodala i izdala. Baka je stara žena, Luna ni ne zna da je operisana dva puta ove godine. Ona se na svoj način bori za svoju decu kako misli da je ispravno. Svi smo u pravu u svojoj realnosti. Mama je uvek bila uz mene kada mi je bilo najteže. Ja sam shvatila da sam ja u celoj priči izgubila bliskost sa majkom, pojeo nas je rijaliti. Meni moja mama kaže da me je tek sad upoznala do kraja - rekla je Anabela.

Darko je pitao Anabelu za navodnu izjavu svoje majke da ih je Luna fizički napadala, što je ona oštro demantovala.

Anabela Atijas
 Foto: Printscreen/You Tube

- Luna nije digla ruku ni na mene ni na moju majku.Moja mama to ne bi izjavila. Niti bi Luna to radila, ona je volela i poštovala baku, često je odlazila u Švedsku, tamo se i rodila. Mi se nismo ni svađali pre "Zadruge" - rekla je Anabela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi