Zadruga 2
Screenshot Youtube
Zadruga 2

Screenshot Youtube

Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Sinoć su u emisiji Zadruga-Narod pita gosti bili MArko MIljković i Lepi Mića. Međutim, đavo je odneo šalu pa su rasprave prešle u svađu koja se završila tako što je Marko Miljković napustio studio.

On je po izlasku gađao pevača flašom i pritom polomio nogar od stolice na kojoj je Mića sedeo. Šokirana voditeljka, a i publika u studiju nisu mogli da veruju na šta je sve Marko bio spreman. Tim povodom, posle kratke pauze, oglasila se voditeljka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Svi u studiju su se šokirali, a onda je Marko uradio nešto skandalozno. Naime, Miljković je dok je odlazio gađao Miću flašom, a pevač je prvo pomislio da je Marko odlomio delo stolice i da je time pokušao da ga pogodi.

Zadruga 2

Screenshot Youtube

Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Evo čime me gađa, stolicom. Izvinite, flašom me gađao - rekao je pevač.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić

 

 

Komentari (1)

Stojko

29.07.2019 12:00

Ovaj Marko kao da se predplatio za učešće u rijaliti programima, osilio se zaboga osvojio je 2 mesto jeb...ći onu nebitnu za većinu pametnih.zamislio je da je neko, a nije niko i ništa, bez obzira na provokaciju Mićinu,Mića je stariji od njega,a da je smeker on bi se drugačije poneo a ne kao pijanac u kafani dohvatio se flaše, sto često I čini,u zaruzi neinteresantan,često pijan.