"UBIĆU JE NA MRTVO"! Najžešći okršaj u "Zadruzi": Anabela udarila na Lunu kao nikad do sada! Miljković poludeo! (VIDEO)

Miljković je držao!

Anabela, Luna, Gagi
Foto: YouTube/printscreen

Anabela Atijas i Luna Đogani sinoć su u "Zadruzi" imale najburniju svađu do sada, a Atijasova je doživela nervni slom i izgovorila mnoštvo strašnih reči.

Anabela je pukla kada joj je Luna rekla da je njena sestra Nina pričala ružne stvari o Anabeli. Nedugo posle toga, Anabela se okrenula prema kameri i rekla:

Zadruga
Foto: YouTube/printscreen

- Produkcijo, ja ću nju ubiti na mrtvo ime i izaći ću odavde! Ja ću je počupati, ubiti, kunem vam se, ja sam vam rekla da nisam dobro! Upozorite je, ja ovo ne mogu da trpim! Da ona mene u mom zdravstvenom stanju dovodi do ludila svojim ponašanjem! - urlala je Anabela u kameru. Miljković je držao sve vreme da ne bi naudila Luni. Videlo se da je poludeo, ali mu je jedina namera bila da Anabela fizički ne nasrne na Lunu.

Zadruga
Foto: Youtube printscreen

Atijasova je zatim sela i pokušala da se smiri, ali je Luna nastavila da joj dobacuje, pa je Anabela ustala, sa flašom vode u ruci i rekla ćerki da ućuti, ili će joj fizički nauditi. Na kraju je Gagiju zamerila da neće da joj kaže Luni kako treba da se obraća majci, pa se konačno smirila.

Taj trenutak možete videti od 6:29 minuta snimka:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: branka met
  10/04/2020 - 16:32
  Nije mi jasno kakvu poruku šalje rijeliti program u kome se agresija unutar jedne porodice i između pojedinih mladih ljudi nameće kao normalno i prihvatljivo ponašanje. Mislim da se struka (psihijatri, psiholozi, sociolozi, socijalne službe, tužilaštvo...) mora uključiti, jer će mnogi prihvatiti agresivnost, histerisanje, vređanje, laganje i sl kao normalno ponašanje, tim više što se takvo ponašanje koje drži gledanost nagrađuje ogromnim svota a novca.
 • Korisnik: lili
  10/04/2020 - 10:58
  Ova žena je pukla, skroz...upropastila je decu..oni treba da beže od nje što pre, da se osamostale. Prioritet su joj pare. A pritom sam ubeđena da je imala nešto sa Markom, i da zato šizi...ona. na sopstveno dete ljibomoriše. Osim toga, i za stručnu pomoć joj je kasno, zaglibila je...
 • Korisnik: nikola
  10/04/2020 - 10:39
  Hahahah kako ovi djogaji na patetiku uzimaju lovu vec godinama od ovih mitrovica anabela izpatetisala milici mitrovic videla da prolazi ovi im uveli mame tate bracu decka svi zajedno uzeli od pinka vise od pola miliona eura poootrosili (neznam kako to moze da se potrosi) i jos uvek igraju na istu kartu patetike presmesno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi