Kija, Luna, Aleksandra
Alo.rs
Kija, Luna, Aleksandra

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Mnogi takmičari nisu ni slutili da će se njihov život iz korena promeniti kada kroče na luksuzno zdanje u Šimanovcima. Učešće u prvoj sezoni "Zadruge" okončalo je brak Kristine Kije Kockar i Slobodana Slobe Radanovića i ugrozilo reputaciju Lune Đogani, ali i napravilo uvod u sve priče koje će se ispredati kasnije o poznatoj zadrugarki.

Kija, Luna, Sloba

E-stock

Sloba, Foto: E-stock

Popularni TV format predstavljao je nastavak drama koje su započete u rivalskom rijalitiju "Parovi" za porodice Dragojević i Subotić. U drugoj sezoni Pinkovog šoua Aleksandra Subotić je ostala bez verenika Davida Dragojevića, koji je uplovio u romansu sa takmičarkom Anom Korać.

Subotići i Dragojevići

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

No, okršaji srodnika dobili su sasvim novu dimenziju kada je u Šimanovce zakoračila Anabela Atijas i počela obračun sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, kćerkom Lunom, kao i njenim partnerom Markom Miljkovićem.

Četiri porodice (Đogani, Dragojević, Subotić i raskinuta Kockar-Radanović), mnoštvo nerazumevanja, konflikata, nervnih slomova... Ali, čini se, četiri mlade žene su najviše pogođene ili možda svaki od učesnika drame? Glasajte u našoj anketi!

Evo kako su učesnici ankete glasali, a krenućemo od najvećeg broja glasova.

Luna, Marko, Gagi, Anabela

E-stock

Foto: E-stock
Luna Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Odmah iza nje je njena najveća rivalka Kija Kockar sa 28% .

Kija Kockar

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Treća po redu prema glasanju publike je Aleksandra Subotić sa 8% vaših glasova, 13% učesnika ankete smatra da je svaki član porodice žrtva rijalitija.

Aleksandra Subotić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Komentari (2)

Dragan Niš

30.04.2020 02:09

Ne znam po kojim je ovo kriterijumima lista.Jedina žrtva je bila Kija, sve ostale, a Luna je najveća,su gubitnice i nesrećnice .

ђура

30.04.2020 07:48

Која је најбоље одиграла улогу жртве ?