Najveća žrtva okršaja u rijalitiju "Zadruga" je ubedljivo ona!

Alo.rs/D.M | vip 2020-04-29 22:37:34 2020-04-29 22:37:34

Rezultati velike ankete!

Alo.rs

Mnogi takmičari nisu ni slutili da će se njihov život iz korena promeniti kada kroče na luksuzno zdanje u Šimanovcima. Učešće u prvoj sezoni "Zadruge" okončalo je brak Kristine Kije Kockar i Slobodana Slobe Radanovića i ugrozilo reputaciju Lune Đogani, ali i napravilo uvod u sve priče koje će se ispredati kasnije o poznatoj zadrugarki.

Popularni TV format predstavljao je nastavak drama koje su započete u rivalskom rijalitiju "Parovi" za porodice Dragojević i Subotić. U drugoj sezoni Pinkovog šoua Aleksandra Subotić je ostala bez verenika Davida Dragojevića, koji je uplovio u romansu sa takmičarkom Anom Korać.

No, okršaji srodnika dobili su sasvim novu dimenziju kada je u Šimanovce zakoračila Anabela Atijas i počela obračun sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, kćerkom Lunom, kao i njenim partnerom Markom Miljkovićem.

Četiri porodice (Đogani, Dragojević, Subotić i raskinuta Kockar-Radanović), mnoštvo nerazumevanja, konflikata, nervnih slomova... Ali, čini se, četiri mlade žene su najviše pogođene ili možda svaki od učesnika drame? Glasajte u našoj anketi!

Evo kako su učesnici ankete glasali, a krenućemo od najvećeg broja glasova.