Luna Đogani
Youtube/Printscreen
Luna Đogani

Youtube/Printscreen

 Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugari i ovog petka igraju "Igru istine", a jedno od pitanja bilo je upućeno i Luni Đogani.

- Najgora je situacija, ne bih da ti stajem na muku. Zanima me, da li stvarno toliko utiče na tvoju i Markovu emociju to sve i šta ti najviše pada i šta je doprinelo do toga da vi pokvarite vaš odnos, vidim da ne pričate - pitala je Lunu Zorica Marković.

anabela i luna

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ja sam ga zamolila da uradi neke stvari zbog mene, on najbolje zna kako se osećam i šta osećam. Od njega očekujem najviše razumevanja, podršku i mir. Mi lično nemamo nikakav problem, meni je gde god da sam sa njim lepo. Skreće mi misli kad se svađaju mama i tata. Problem između nas ne postoji, jedino svađa njega i moje mame. Ja ne mogu da slušam njihove svađe. Oguglala sam na svađe tate i mame, oni se svađaju ceo život. To me ne dotiče. Nekada me je doticalo, sada više ne. Ovo između Marka i mame me mnogo dotiče. Smatram da sam ja najveći krivac jer sam dozvolila da imaju takvo mišljenje jedno o drugom - krenula je Luna, pa nastavila:

Luna Đogani, Anabela i Marko

E stock

 Foto: E stock

- Marko treba da misli na mene i moje zdravlje. Treba mi jedna osoba koja misli na to. Treba da iskulira sve to i da zaboravi. Teško mi je. Ja sam zbog ljubavi spremna na sve, zbog njega bih sve uradila. Spremna sam da gutam, ćutim, da me polivaju g*vnima, prešla bih preko svog ponosa, samo da mi on kaže. Ovo je mnogo više od rijalitija, ovo je moja duša, srce... Ako njemu to nije bitnije... Stvarno mi je loše, ne znam. Ja njemu više to ne mogu da objasnim. Pitala sam ga milion puta na šta je sve spreman zbog mene, da li bi ubio čoveka, itd. Ja ne znam šta da radim, kako da se postavim. Pokušala sam da izbalansiram. Ovo nije rijaliti, ovo je moj život - govorila je kroz suze Đoganijeva.

Luna i Marko

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Ne razgovaramo, ljuta sam, on mi je okrenuo leđa i nije mi se ni obratio. Poštujem ako mu je lepo, vidim da mu odgovara. Prihvatam. Najsrećnija sam kad spavam - zaključila je Luna.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.